"Rökare har lägre IQ"

"Att börja röka är inte särskilt smart. Varför så många ändå trillar dit får sin förklaring i en ny studie:

Rökare är helt enkelt mindre intelligenta än icke-rökarna.

...

Det visar att det inte är cigaretterna i sig som försämrar intelligensen utan att de som har lågt IQ är mer benägna att börja röka menar forskarna och säger till Reuters health att man kanske ska fundera på förebyggande antirökprogram som riktar sig till vuxna med lågt IQ."

 

Hahah, det värmer när jag läser detta. Så himla kul, fast ändå ganska tragiskt. Samhället blir alltså bara dummare och dummare? Det är ju såklart bra för oss som har lite innanför pannbenet ;)


Teve

Har inte så mycket att skriva. Jag har varit riktigt lat idag, har inte gjort någonting i stortsätt.
I helgen ska jag se till att ta mig ut till Yxbacken med Johanna och åka skidor. Skulle vara riktigt bra avslut på lovet.

Min syster gjorde en utbakad fläta på mig idag. Good to know?

Tråkigt :P

Haaahaha klockan är halv tolv och jag har damp. Ska plocka ur diskmaskinen men det går inget vidare bra :(

HAHA, såhär kul har jag just nu :(

2 VECKOR KVAR! :D


Det är sjukt, exakt 2 veckor kvar till Kent. För 3:e gången ska jag se dom live. Känns otroligt bra, det var ungefär 1,5 år sen jag såg dem sist. Lejongropen, den 1:a augusti 2008.
Det var underbart. Speciellt den sista låten de spelade, mannen i den vita hatten (16 år senare). Gud, får rysningar bara jag tänker på det. Men måste erkänna att publiken var dålig. Kändes som att det bara var jag och Kajsa som dampade loss.

Känns som att det kommer bli ännu bättre den här konserten. Nu kan jag nästan alla låtar utantill, så nu kommer jag stå och sjunga/skrika med i alla låtar. Kan ju inte bli bättre. Och jag kommer bli sur på de som är tråkiga och inte sjunger med eller bara står och är ivägen.
Om det inte hade varit för mitt matte prov på förmiddagen så skulle jag ha köat sen klockan 9 eller något. Men får åka in senare vilket känns jävligt surt.
Ni kanske tycker att jag är helt dum i huvudet som tjatar så mycket om Kent, men ni fattar verkligen inte. Någonting.

Update: Victoria dampade också

Det är svårt att vara ödmjuk när man är bäst

Rubriken stämmer. Och hur ödmjuk är jag? Inte alls. Därför borde jag vara hur bäst som helst. Vilket jag är heh.
Trevlig dag med Kajsa och Victoria. Blev fika på Es(x)presso House och en liten rundtur på stan.

Sitter och lyssnar på Kent och förstår inte riktigt hur man inte kan gilla dem?
Gillar man inte Kent är man dum. Punkt slut.

Ser ni hur emo jag ser ut? Det är för att jag lyssnar på Kent *cut* haha

Highway to Norrköping


Nu bär det av till stan. HERRÅ

Och då kommer känslan


Jag och Kajsa var som sagt på äventyr idag. Det blev en liten tripp till Nyköping.
Fan vilken konstig stad alltså. Det var nästan inget folk alls på stan?
Vi satt och raggade på män 30+, fick ingen respons. De blev nog lite smått nervösa när jag satt och kollade på dem. Men jag förstår de, det skulle jag också blivit.
Männen i Norrköping är nog lite lättare att få på fall, speciellt estländarna. Härliga killar.. haha :(

Folk är desperata och det är så kul, speciellt när de hittar varandra. Det blir liksom the perfect match.
Det gör mig glad, för att jag vet att jag är så mycket bättre. Sara gillar. HAH, där va jag kul utan att ni vet om det. Hihi busigt. Ni fattar ingenting. PUSS på mig.


Dagens shopping, HEHE. Från Gina och H&M :D Haha, nu får jag ge mig :(

A hard day's night

Imorgon drar jag och min brutta Kajsa ut på äventyr. Ska bli spännande, eller kanske inte. Men lite omväxling är alltid kul.

Idag har jag nördat Vampire Diaries som jag har fastnat för. Första avsnitten kändes så Twilight, men sen kom Victoria och räddade serien. Twilight böckerna skrevs efter Vampire Diaries. Och där tappade Twilightböckerna all sin glans.
Tråkigt eftersom jag älskade Twilight för ett tag sen. Men men, så kan det vara.

En gammal bild på mig och Kajsa


Gulligt va?

Love in theory and practice

Jag har överlevt natten, och jag vaknade inte av att jag spydde. Däremot vaknade jag av att min mammam tjatade på mig. Det är nog det mest irriterande sättet att vakna på. Fast klockan var ju iof halv 2.
Jag hatar att vakna sent, men jag somnade sent igår. Vågade ju somsagt inte sova. Låg och läste Gossip Girl till halv 4 tror jag. Vilket gjorde att jag läste ut 1½ bok igår :(
Äh, jag går NV så jag får vara nördig.

Måste säga att efter ha lyssnat på H.I.Ms nya album har jag börjat gilla dem igen.
Jag trodde inte att deras nya skiva skulle vara bra, men till min förvåning var den faktiskt det. Så gamla H.I.M fans borde lyssna på den, och ni andra också.
Den finns på Spotify, iallfall för dem som har premium ;)

Klicka på bilden för att lyssna på skivan hehe

Nattblogg?

Jag lever, och jag har inte spytt. Än. Tack gode gud. Nej, jag är för smart för att tro på Gud.

Idag har jag varit mer rädd än vanligt, för allting.
Trodde att det skulle ligga en giftig spindel i fruktskålen när jag skulle hämta ett äpple.
Trodde att jag skulle få epilepsianfall när lampan blinkade.
Trodde att jag skulle spy så fort jag rörde vid något någon annan hade rört vid.

Nejnej, jag är inte rädd för någonting, stentuff. Vågar inte somna för att jag tror att jag ska vakna av att jag spyr. Typ kvävas av min egen spya. Inte allt för trevligt.

Vill ha sommar, med massa sol och bad. Vill ha en varm vecka på Mallorca med mina bästa flickor Kajsa och Victoria. Vill ha Bovallstrand med samma brudar. Jag vill ha långa sommarnätter sittandes ute med ljus och filtar med bra sällskap och nattbad. Sommaren 2010 kommer bli bra, jag vet det. Det kan inte bli dåligt, ni ser ju mitt schema över sommaren. Sjukt säger jag bara.

Och nu laddar vi upp inför Kent om 16 dagar. Och Markus Krunegård om 25 dagar. Perfekt.

Hjälp

Jag dör, min syster spyr i floder. Och jag är livrädd för att få vinterkräksjukan, jag har inte spytt sen jag var 5 år eller något.
Känns som att jag har en klump i halsen, jag kommer säkert bli sjuk. Gud så äckligt, vet inte vad jag ska göra. Sitter i karaktän i mitt rum, det hjälper nog inte. Men det är bättre i mitt rum än resten av huset.

Nej, nu får jag lägga av. Jag är odödlig, hoppas jag.. Ska nog ta och käka vitpeppar, det kanske hjälper mot magsjuka? Har för mig det. BRB

Asbra, nu har jag ätit typ 15 vitpepparkorn med avslagen cola. Fattar inte grejen med colan egentligen. Men man skulle göra så, så ja. Pallar inte skriva mer. Skriver mer senare. Om jag inte ligger på soffan med en hink och spyr hehe :P

Lördag?

Dålig uppdatering under gårdagen, jag vet. Hade inte tillgång till internet, fast jag kan inte skylla helt och hållet på det, jag var lat också.
Stannade hemma igår, dels för att vädret suger, dels för att jag spelar tennis tidigt på lördagar, dels för att Norrköping suger, dels för att jag var trött. Typ.

Började som sagt dagen med tennis. Bussen tillbaka till Krokek var jättesen och Victoria och jag var tvunga att stå och vänta ute i stormen. Inte så skönt.
Kom hem senare än vanligt, satte mig vid tvn och kollade på The brit award 2010. Åt mat, satte mig vid tvn igen.
Och nu sitter jag vid datorn och ska kolla på Vampire Diaries som Victoria tipsade mig om. Spännande.

Jag hatar snö, och jag hatar folk som säger i slutet av hösten att de vill ha snö och sen nu när de får det så klagar de. Det disskuterade Victoria och jag mitt i snöstormen. Och att vi ska åka till Spanien i sommar. Jag vet att ni är avundsjuka ;)


tja

Tråkig dag. Det har inte hänt någonting kul alls. Finns alltså inget kul att skriva.
Veckorna går sjukt fort. Det skrev jag kanske i det förra inlägget? Tjejen med koll.

En sak jag kom på nu är att jag har lov på fredag? Eller ja, det börjar på fredag, efter skolan. Riktigt skönt.
Ska inte göra någonting tror jag, har inget planerat iallafall. Gillar inte att planera för mycket, då blir man bara besviken om det inte blir som man hade tänkt sig. Men det blir nog bra.

Imorgon har jag idrottsprov, måste sätta mig och plugga in det sista. Så jag hinner inte blogga mycket mer.
I helgen tror jag att det kommer ske lite förändringar på bloggen, så håll koll.

Min syster är en inbillare.

Fler bilder på degusarna hihi


Kolla så gulliga de är tillsammans :(

Det är lite svårt att se skillnad på dem eftersom de har samma färg. Det enda som skiljer dem åt är att den ena är lite smalare än den andra och har lite smalare ögon. Annars är de identiska. Typ.

Nu ska jag sussa, imorgon är det skola som vanligt. Och på fredag har jag idrottsprov. Veckorna går så sjukt fort, det var ju nyss söndag och om två dagar är det helg igen? Sjuuukt

Och om exakt 3 veckor är det Kent. Jag läängtar, det kommer bli bäst. Förutom att jag har matte B prov samma dag, så jag kan inte ta ledigt för att köa. Vi hade tänkt att åka dit vid 9.00 för att kunna stå långt fram, men jag får väl komma lite senare antar jag. Man kan liksom inte missa ett 3h prov i matte.
Tar ledigt halva dagen, ska be mamma att skjutsa mig till Cloetta. Eller hon frågade mig faktiskt om jag ville ha skjuts dit, så jag antar att det bara är att meddela henne om att hon ska göra det.
Haha, gud nu pratar jag bort mig igen.

Godnatt

Tråkig rubrik.

Har inte orkat eller haft tid till att skriva under veckan.
Jag har inte mått som en kung direkt. Förkyld, haft ont i huvudet och örat och bara varit allmänt hängig.

Igår hade vi pilates på FGH-idrotten. Det är najs, men man blir sjukt seg i kroppen efteråt. Har inte hänt så mycket annat kul.

FÖRUTOM att vi har köpt två degus! De är såå söta. Vi har inte bestämt namn på dem än. Om ni har några bra förslag så är det ju bara att tipsa, tjejnamn. Vickan har kommit med förslaget Schmulla. Jag är öppen för det mesta så det är bara att ni öser på med namn. Den som kommer med bästa förslaget får en länkning!!!! (Nej, jag var inte seriös)

Här har vi en degu. Inte världens bästa kvalité, det är Julia som har tagit så jag får skylla på det.
Visst är den söt? :(

Skola hehe

Skriver ett snabbt inlägg som jag antagligen kommer ta bort senare.
Sitter i datasalen, och har engelska. Ska snart gå på svenskalektion, vi ska nog bara fortsätta att kolla på filmen. Usch, den var helt konstig?
Sen har vi lunch, fysik och till sist kemi. Jag hatar måndagar.

Vet ni vad jag ska göra sen? :D
Pappa ringde mig imorse och sa att vi kanske ska kolla på degus(ar?) idag. Älskar att jag nästan alltid får som jag vill, men vem kan egentligen stå emot mina hundvalpögon?

cya later

14/2

Har städat mitt rum, är riktigt stolt. Har inte gjort så mycket annat. Mår fortfarande inte bra.
Och jag bröt precis en nagel. Världens undergång..
Ska nog plugga lite inför idrottsprovet på fredag. Men det kan ju inte vara så svårt. Det är bara "sant eller falskt" frågor.

Och ni ska bara veta hur många prov jag kommer ha under vårterminen. Det är sjukt. Har minst ett prov varje vecka, som är inplanerat redan nu plus att det kommer komma fler. Nice. Jag som inte har pluggat så mycket än kommer få värsta ångesten och typ gå in i väggen eller något. Men det gick ju ganska bra på mitt senaste prov, VG utan att plugga. Alla som pluggade till det och fick samma resultat kan ju känna sig ägda. Jag är smart helt enkelt.


Glad alla hjärtansdag

Eller vad ska man skriva? God alla hjärtans, gott alla hjärtansdag?
Livet är svårt när man inte vet hur man ska skriva.
Mitt internet är segt, R.I.P

Ta hand om ditt hjärta


Haha, älskar att jag är så rolig ibland. Fast ni fattar ju aldrig vad som är kul :(
Sitter oftast och skrattar för mig själv. Speciellt i skolan, de måste tro att jag är dum i huvudet.
Men om alla i klassrummet sitter och är värsta seriösa och "inne" i situationen börjar jag skratta för att läget är så fult. Eller om man säger något olägligt, eller oväntat och folk tar det seriöst börjar jag också skratta. Vad är det för fel på er? :(

Ännu ett konstigt inlägg. Det går utför, inte bra.


Deg

Har inte hänt något speciellt idag.
Åkte in till stan med mamma och pappa. Fjäskade till mig en ny vårjacka och ett läppsyl.
Vi kollade även på degus. De är huur söta som helst, nu gäller det bara att övertala mamma. Det blir nog inte så svårt eftersom jag har pappa på min sida. Och Julia, och Hanna.


Inte jag som filmade :P:P:P:P:P:D

Leker för mycket



Länge sen jag la upp en bild på mig, med en riktig kamera. Cambilder gills typ inte.
Jag lyckades nästan ta på ansiktsskrubb på tandborsten istället för tandkräm. Illa.
Jag snorar som fan, lite smått äckligt. Äckligt att jag skriver det i bloggen också, men vafan om ni inte gillar snor får ni sluta läsa min blogg helt enkelt. Nu nös jag också, mys.

Jag har skrivit i typ 2 h att jag är trött, och det är jag fortfarande. Men jag gillar att skriva, det är underhållande och man slipper typ tänka. Eller jag skriver det jag tänker, men tänker ändå inte efter så mycket över vad jag skriver. Vilket kan märkas i vissa lägen. Fast det är kul med inlägg man egentligen inte fattar, som är lite konstiga.

Nej, nu ska jag sova. Måste ju orka blogga imorgon också? Det har varit dålig uppdatering under veckan man jag har inte haft tid. Men det ska jag ta igen nu under helgen, om nu internet tillåter mig till det. Håll tummarna.
Puss och godatt hehe

SO (läses baklänges)

Jag är sämst, visste inte att OS börjar inatt. Gud, jag är så avskärmad från omvärlden. Kollar knappt på tv längre, dvs. inga nyheter. Läser inga tidningar (förutom 'Klick!' och andra skvallertidningar), pinsamt, jag skäms nästan.

Foppa ska bära den svenska flaggan och representera Sverige. Rätt val av flaggbärare, vem känner inte till Foppa-toffeln liksom? Haha, där var jag rolig.
Nej men Foppa är söt (inte om man jämför med mig men ändå, eheh)
Tydligen har någon skidnisse dött också. Falk vill träna, men får inte. Citerar Kronwall (ställer samma fråga som ni nu gör, vem fan är det?): "Jag är orolig för OS".
Allt kan man läsa på Expressen under OS, men frågan är Hur många bryr sig?


Toffeln Foppa, i sina bästa dagar.

Trött, elleh? Äre så? - Ja, det är så.


Eh, söt

Jag är trött, jag är sliten, jag är okänslig, jag är hjärndöd. Okej den sista nämnda punkten stämmer inte, men allt annat stämmer.

Kollade nyss på 'Let's dance' och fyfan vad tråkigt det är. Det är typ samma sak som melodifestivalen fast mindre.

Jag mår fortfarande inte bra, tror att jag mår sämre än förut. Ska nog lägga mig snart. Tråkigt, men jag vill vara utvilad imorgon. Jag har stressat hela veckan, och behöver lite tid att andas.
Inte för att jag har pluggat så mycket, men det tar på krafterna att bara tänka på skolan. Jag blir stressad av det jag borde göra, men inte gör.

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv, säkert på något lika gay som Let's dance och melodifestivalen. Så jag skriver godnatt nu.. Godnatt haha

Sjuk?

Dagen började med skitsnack på bussen med Kajsa, sånt mår man alltid bra av. Men resten av dagen var skit. Mådde inte alls bra, men trots det höll jag humöret uppe. Framsteg.  Tur att någon kommer någonstans istället för att fastna i det förflutna. ;);)

Ska inte göra någonting ikväll, har verkligen inte ork till det. Det innebär att det inte blir någon träning imorgon heller. Tråkigt, hade sett fram emot det. Fast jag måste ändå plugga.
Svenska uppgifterna kommer ta kol på mig. Påtal om svenska, så kollade vi på sjukaste filmen idag. Helt wierd, JAG SVÄR.

Aja, nu ska jag duka. Maten är klar, det blir tacos. Inte min favorit men det får helt enkelt duga.



Mjo

Det blir ett kort inlägg idag.
Jobbig dag. Började med datorkunskap, matte, samhäll, och fysik. Slutade vid 15.00. Fikade med några trevliga prickar från klassen.
Sen bar det av till Campus för att plugga matte. Inte så kul, men det är nödvändigt. Kändes som att man fattade mer av matten när man var där. Tog bussen hem vid 18.00 och var framme vid 18.35 (ja, klockslagen är viktiga).

När jag kom hem åt jag, kollade på tv. Och nu sitter jag här, ska snart sova. Orkar inte vara uppe länge till.
Imorgon är det fredag och jag har inga speciella planer inför helgen förutom att spela tennis, plugga och åka på mattecoach-saken på söndag. Niiice

Nåt för dem som väntar

Jag är trött och det har varit en dålig dag idag. Sånt gillas inte.
Hoppas på en bättre dag imorgon, går bara till 15.00 men sen är det ju mattegrej på eftermiddagen.
Så jag slutar vid 17.00 tror jag. Hoppas på en fika eller något efteråt med bra folk. Jag umgås ju bara med bra folk.. inga drägg här inte! Nej men drägg kan också vara roliga.. hah

Måste nästan sova nu, är trött (som sagt). Snart helg, riktigt skönt. Längtar lite till tennisen på lördag, Victoria och jag är grymma. Eller iallafall bättre än vad vi var från början.. säger ju inte så mycket.

Just det, sova var det. Och på söndag är det alla hjärtansdag. Lite gay måste jag erkänna, fast det är väl bara för att man inte har någon att "fira" den med. Trisst, men jag har ju Victoria och Kajsa. De duger mer än väl att fira alla hjärtansdag med.

Hatar att jag pratar bort migsjälv. Jag ska ju sova. Godnatt

Shit bre, 300 inlägg!

Måste bara säga att jag är så otroligt grym. 300 inlägg på bloggen, ganska starkt va?
Det här blir alltså mitt 301:a inlägg. Ännu grymmare, typ som jag. Ni är avundsjuka jag vet, men det är inte mitt fel att jag är så cool. Jag är född sån, trisst för er att ni inte är det.

Cool tjej

Ingen märkvärdig dag, har inte hänt något speciellt. Därför blir det inte så mycket text idag, mest bilder. Kul va? :)

Min prata-inte-med-mig-blick

Sune baby <3333

Ska vi..?

Åh, det fungerar äntligen att lägga upp bilder. Vet att ni har saknat alla bilder på mig, det har jag också gjort.
Försov mig idag, gjorde mig iordning på 30 minuter, börjar bli riktigt bra på att skynda mig på morgonen. Skills, ska skriva det på mitt CV.
Måste söka sommarjobb, tror att jag ska söka till kolmården i år igen. Tråkigt, men så får det bli. Kanske kan jobba lite på pappas jobb också.

För övrigt så har det varit en bra dag, trots att jag har varit sur och irriterad. Hade ingen svenska så vi hade 2h lunch, så vi drog ned på stan och åt.
På matten kastade vid ned barbie-dockor nerför tredje våningen ned till ljushallen. De hoppade alltså bungyjump.


Naw sötis

Älskad är inget jag vill bli utav dig

Sorry för den dåliga uppdateringen men mitt internet har inte funkat (och gör fortfarande inte).
Gick på bio med Victoria i fredags. Såg Sherlock Holmes, i början gillade jag den inte alls. Men de sista 10 mintrarna av filmen kom jag på att jag gillade den.
Igår var ingen typisk Sara-lördag, åkte till mormor och morfar direkt efter tennisen för att fira mig och min kusin. Lite sent, men hellre det än aldrig. Vi åt mat och fikade, och hjälpte morfar med lite grejer.
Kom hem vid 19.00 tror jag.

Pratade ihop mig med Kajsa, åkte in till stan vid 21. Träffade ett par, kollade mest på tv och var trötta. Eller jag och Kajsa var det iallafall. Eller det kanske bara var jag som var trött, who knows?
Åkte hem med sista bussen vid 1.40, bussen var överfull med äckliga pundare (tråkigt men sant).
Somnade vid 4 (ja, det är viktigt för er att veta)

jag kanske är dum men innan du dör
kommer du också fatta att du
också är dum

Jag smälter.

Tja tja bloggen! Sara här! Jag vet att ni har saknat mig. Har nästan saknat mig själv lite, hehehe. Har precis kommit hem från skolan nu, var en helt okej dag. Vågade inte åka buss imorse, det var jättedimmigt ute, inte kuuuul. Fick panik när en fågel började skrika dessutom, hatar fåglar. Och fjortisar. Och jobbigt folk, er knuffar jag ner i snödrivor (Max? hrmhrm...).
Gick på stan efter skolan, hittade underkläder somvanligt. Men inget köp, ska på bio och keeka. Skräckfilm, lätt.

Nejmen Victoria var namnet, faktiskt. Har krupit fram under en sten och lämnat ett avtryck. Känns stort. Och pinsamt. Men Saras order är min lag, så vad gör man.
Seeya!!!!!!!!!!!!!11111111!!!!!!!!

Worst case scenario

Jag gick upp imorse, alldeles för sent. Fixade mig på en halvtimme (!) gick till busshållsplatsen. Hoppades innerligt att den inte skulle gå, men jag hoppades helt i onödan. Den kom såklart, i tid till och med.
Det förstörde min dag. Surade hela skoldagen, tråkigt för dem som var med mig. Men jag brydde mig inte för tillfället.

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Har pluggat lite inför idrottprovet, kollat på tv. Spännande dag.

Jag fattar inte varför jag alltid ska vara rädd. Seriöst, det är något fel på mig.. Jag är rädd hela tiden, men jag vet inte riktigt för vad. Jag kan sitta hemma vid datorn och tro att någon står och glor på mig, även fast jag vet att det är helt omöjligt.
När jag plockade undan efter maten i dag så började jag nästan gråta för att jag var så rädd för någonting. Någonting, som jag inte visste vad det var.
Men det värsta är nog att ingen förstår mig, ingen vet hur det känns. När jag var liten låg jag och grät hela nätterna för att jag inte vågade sova, men jag vågade inte vara vaken heller.

Aja, skitsamma jag överlever. Tror jag. Måste sova nu om jag ska orka gå upp imorgon. Usch, tyska, matte, svenska och idrott. Det enda som är kul imorgon är idrotten, och den kanske är inställd.. somsagt kul.

Trött tjej 17år, orkar inte skriva en rubrik, egentligen..

Idag har jag älskat snö, fick sluta efter lunch eftersom bussarna skulle sluta gå efter kl 13.00. Så jag slutade vid halv 12 tror jag, när jag egentligen skulle slutat vid 4.
Imorgon får vi stanna hemma om inte bussarna går, vilket jag hoppas att de inte gör. Skulle vara riktigt najs att vara hemma imorgon. Fast då måste man plugga, men det gör inte mig så mycket egentligen.

"Trafiken under torsdag
Då väderprognoserna fortsätter visa mer snö i länet finns stora risker att kollektivtrafiken kommer fortsätta ställas in och/eller vara försenad under torsdagen.

Har du möjlighet att ordna dina transporter på annat sätt rekommenderar vi dig att förbereda dessa" - Östgötatrafiken.

 

Ska man gå upp eller inter inte? :(


Ahaaa mhm

Sitter och dricker te idag igen, riktigt mysigt.
Har egentligen inget vettigt att skriva, men jag har inget annat att göra. Ingenting förutom kemiuppgifterna som ska vara klara imorgon, och massa annat plugg. Men sånt löser sig alltid senare.

Datakunskapen är klar, FGH-uppgifterna är klara. Borde sätta igång med svenskan, vi har väärldens största uppgift att göra. Och jag ska nog göra MVG-uppgiften också eftersom hon har sagt att jag kan få MVG i svenska A. Konstigt eftersom att jag inte är så bra på svenska egentligen? Men är man bäst på att fjäska, så är man.
Inte mitt fel att jag är gullig liksom?

Jag blir sur över att jag inte kan lägga upp bilder. Ni som skulle få se en så snygg bild på mig, men det får vänta antar jag :(


High drama

Jag kom på mig själv när jag satt och skrattade åt någon som hade lagt ut en tyck-synd-om-mig-text på bdb.
Jag är så elak ibland, utan att jag ens märker det själv.
Skrattar alltid när folk slår sig, glädjs av när andra mår dåligt. Det får mig att må bättre och tänker att jag inte har det så dåligt egentligen.

Jag borde skämmas, men det gör jag verkligen inte. Jag tycker inte om när folk söker uppmärksamhet genom att visa sig ledsen eller svag på internet. Det är skrattretande, kanske för att jag inte bryr mig om andra. Kanske för att jag är så självupptagen. De starka överlever, och det är djungelnslag som gäller.

Tråkigt att det inte funkar att lägga upp bilder just nu. Men här ska ni tänka er en bild på Iron Maiden.

Dagens upptäckt: Jag gillar inte Slipknot längre, det är sjukt. Det känns konstigt eftersom jag gillade dem så mycket förut. Men jag antar att det är sånt man växer ifrån.

Hjärta



Jag vill ha mars, jag vill ha Kent, Cloetta center, Linköping NU.
Den som väntar på något gott väntar alltid
för länge.
Och jag hatar att vänta. Det här suger.

Måndagsmys?

Sitter och läser en bok som vi fick på engelskalektionen förra veckan. Har redan läst den en gång i nian tror jag, fast på svenska.
Boken är helt okej, skönt att jag redan vet vad som händer. Därför behöver jag inte läsa så noga nu.

Mysigt med te nu när det är så kallt ute, och på mitt rum. Det är varmt i hela huset förutom på mitt rum, fattar inte varför? Jag är till och med kall om händerna, och det säger en heldel eftersom jag aldrig är kall om händerna.. Sjuukt bre.


Ja, jag dricker med hela ansiktet. Hehehe nej, jag bara skoja. Håller för ansiktet för att jag är för söt för att visas i bloggen just nu. Osminkad och fin <3

Godmorgon

Sitter i datasalen i skolan. Har svenska och vi ska skriva ett arbete om.. någonting.
Jag är skittrött och har ont i huvudet, har ingen lust att gå i skolan. Känner mig fortfarande på G till att bli sjuk, inget vidare kul.

Längtar till mars. Längtar till Kent, och Krunegård.. och Gossip Girl. Bara en månad kvar, det kan ju inte gå såå långsamt? Tror jag, eller hoppas rättare sagt.
Jag borde verkligen göra dendär jävla uppgiften i svenska nu, men jag orkar inte, har för ont i huvudet.
Döda mig. Johanna är sjuk också, saknar henne här i skolan. (Ja, Max jag saknar dig också..)

Nu ska jag försöka plugga lite. Önska mig lycka till ehehee

RSS 2.0