Galet

Har precis packat klart min resväska. Imorgon åker jag till Usa och det känns väldigt bra. Jag är nervös och jag fattar inte riktigt varför. Jag har ju varit där tidigare, tre gånger till och med. Kanske är den långa flygningen som skrämmer mig, fast det känns ju också lite konstigt eftersom jag har flugit hur många gånger som helst.

Igår var jag på halloweenkväll hemma hos Carro. Vi åt, kollade på skräckfilm (okej, jag kollade på akvariefiskar), blev skrämda, och sen åt vi. Det var mysigt trots att jag nästan dog av räddsla.

Sälj dig dyrt

Jag har nog världens mest trogna bloggläsare. Ni kollar min blogg även om jag inte har bloggat på en vecka, det kallar jag passion! Så jag antar att jag är tvungen att skriva en liten rad. Hela den här och förra veckan har jag pluggat, AStråkigt. Har två prov imorgon som jag sitter och pluggar till nu, rättskunskap och svenska.

Imorgon blir det halloweenmys hos Carro vilket blir en perfekt start på höstlovet. Sen på lördag så ska jag packa och kanske hinna med att träna. Och så måste jag ju plugga också :D Och sen på söndag bär det äntligen av till Florida. Nästan två veckor utav, förhoppningsvis, sol och bad. Kanske lite shopping också, glöm att jag skrev kanske förresten. Jag ska shoppa. Jag har inte köpt ett klädesplagg (förutom strumpor) på nästan en månad. Rekord. Vet seriöst inte hur jag klarade det.


Vissa är ju elit

Vad äter du?


Haha ofta jag har sökt efter vad sjölejon äter? Ibland är jag ju bara föör rolig

Vad äter du?


Haha ofta jag har sökt efter vad sjölejon äter? Ibland är jag ju bara föör rolig

<3

Dagen kunde ju inte blivit bättre!

sorry va

Förlåt för den kassa uppdateringen men jag har faktiskt mycket att göra i skolan :(

Vad har du gjort?


Hur bra är inte låten?

Gick hem till Kajsa för att plugga med henne och Victoria. Vi pluggade (heh), åt och kollade på tv. En trevlig torsdag med andra ord. Hann dock inte med att träna, men det tar jag igen imorgon, förhoppningsvis..

Aptitretaren

Förrätten

Just nu..

..har jag jättekul med fysikböckerna :)

Ninjor?

Så himla skönt med studiedag. Sitter extra bra nu när jag har haft 2 prov den här veckan. Men hur ska jag underhålla mig under helgen och studiedagarna? Jo, jag ska plugga. Har fysikprov på tisdag som jag bara mååste få bra på.

Och här kommer lite bilder från brännbollen igår. Som ni ser så var vi ninjor.

Jag vill ha dig, du är min du är bara min


Nöjd?

Helgen har varit ganska slapp, har inte gjort så mycket. I fredags blev det pizzakväll med Kajsa och Vickan. Och igår spelade jag först tennis, sen åkte jag in till stan med Kajsa och Vickan och gymmade. Efter det så följde jag med Kajsa och hennes mamma till Ingelsta. Blev inbjuden på trerättersmiddag hos Kajsa.

Och idag har jag inte gjort något speciellt, håller för tillfället på att plugga mikrobiologi. Najs


Fredag


Måste städa rummet hehe

RSS 2.0