En plats i solen?

Så himla skön helg med bra väder och sällskap. Midsommar firades först med en grymt bra middag med Kajsa. Sen drog vi vidare till en fest i krokek. Vad är det första man ser när man kommer dit? Jo, en 94a som har fått lite mycket av det goda och sitter och spyr(?) redan klockan 21? Jag gillar verkligen inte 94or och det är typ bevisat att de är osmartare än både 93orna och 92orna vid samma ålder. Vet inte om jag ska skratta eller gråta ärligt talat. Men annars var det ganska trevligt folk där, mindre trevligt folk som dök upp senare under kvällen. Men de blev iväg skjussade lika fort som de kom och det var väldigt kul att åskåda. HEHE, själv var man ju bjuden.

Vi drog hem strax efter 23 eftersom det spårade ur lite, satte oss hemma hos mig och åt. Oj, nu blev ni förvånade va? Blev dock inget nattbad.

I lördags gjorde vi inget speciellt, solade lite och kollade på film. Och åt mat såklart. Shit vad grym jag var på att rimma dåå.

Och idag har vi legat ute och pressat i solen. Vi tog första doppet i poolen också, värt att nämnas. Aja nu måste jag sova, ska upp tidigt och jobba imorgon.

För gamla tiders skull

Jag är ledig imorgon och det känns så himla bra. Midsommar ska firas mestadels med Kajsa. Hade tänkt att bjuda över henne på middag innan vi drar ut på äventyr. Grillat står på menyn om det duger för fröken Ulin. Ska tillaga maten helt själv (och kanske lite hjälp av kajsa), och förväntar mig underverk. Senare ska vi somsagt vidare någonstans.

Har redan planerat att vi ska ta ett nattdopp i poolen när vi kommer hem. Asbra döööööööööh

PAPPA KÖPTE EN PLATS I SOLEN ÅT MIG NYSS <3 Förstår inte hur de kan överträffa sigsjälva varje jävla skiva? Jag är för trött för att blogga. Men satan vad bra den är, bättre än Röd.


Kent underbara Kent

I don't bite



Visst är det underbart? Två flugor i en smäll. Ke$ha fick en diss och True Blood en hiss. Ni som inte har kollat på True Blood än måste göra det. Alexander Skarsgård är bara fööör snygg.

På tal om flugor så sitter jag här och roar mig med att jag har stängt in en väldigt irriterande fluga i en burk. Skakat den lite och låter den sitta där. Så himla elakt, men det är konsekvenser man får ta om man går, i detta fall flyger, in i mitt rum. Så tänk er för innan ni träder in på mitt revir, det kan sluta i lådan, omskakad.

Vad händer i mitt liv just nu? Njaaaae, inte så mycket. Jag jobbar. Kortfattat och fint. Kommer kännas för himla bra sen när pengarna kommer. "Man blir inte lycklig av pengar" blablablaaa, bullshit. Visst pengar är inte allt, man måste ju ha någon att vara lycklig med (förutom pengarna hehe) och det har ju jag så ni kan ju förstå hur perfekt jag har det? Blev otroligt lycklig idag t.ex när jag märkte att jag hade 300 kr mer än vad jag trodde. Det firades med en glass med min jobbarkompis Matilda. Men det var inte lätt, vi var tvugna att cykla från Saab till Skavsta på en 3 hjulad cykel som var otroligt svår att styra. Livet är inte så lätt trots att jag har 300 kr mer än räknat och mina pärlor som gör livet lyckligt.

Har inte så mycket mer att skriva förutom att min mamma fyller år tomorrow. Grattis till henne va.

Här sitter vi va


Saker man ser

Tja! Kom precis hem från tennisen, sista träningen på terminen. Det gick faktiskt bra och vi fick beröm av Olle och Uffe. Perfekt väder för att spela ute också.

Har inga planer för dagen, hoppas på att det händer något roligt i lilla Norrköping. Men sannolikheten för det är inte så stor. Men men, det är sommarlov, jag är ledig från jobbet och det är hyffsat bra väder så jag antar att jag får nöja mig med det.


P.s inte jag på bilden.

Stoppa mig juni



Varför ska det alltid vara bra väder när jag jobbar föör? Surt

Du är dom långa milen mot Berlin

Har fått en liten crush på Tyskland, helt plötsligt. Har tjatat på pappa ett tag nu att jag vill åka dit. Får jag någon respons? Nej. Det betyder att jag måste tjata lite mer, eller ta till hundögonen och hamster-looken. Ingen kan ju säga emot mig då? Inte ens min pappa. Annars kanske jag får gå på plan B. Tyskland, fina vänner, 18 år, sommaren 2011? Känns stabilt.

Jobb hela dagen, från 07:00 till 16:00. Här sliter man för att överleva. Typ. Ska jobba imorgon och på fredag också, och sen nästa vecka, och veckan därefter. SEN är jag ledig resten av sommaren. Och jag måste bara säga att jag är så glad över att inte jobba på Kolmården den här sommaren igen. Det är ett riktigt skitjobb, men det var tur att jag jobbade på Safari och inte nere vid Marine World. Prickplockarna där sugeer.

Det var allt jag hade att säga för idag. Hoppas att det är sämst väder imorgon, och att ni är bleka.


Har ni märkt hur jag alltid får till det med mina rubriker? BÄST, är jag

Hur tänker du nu?

Aaaah, dog på jobbet idag när jag satt och räknade mina 300 skruvar. Hörde radion mumla "kent", "skiva", "nya låtar". Kan seriöst inte beskriva lyckan i det ögonblicket, trist att jag inte hade någon som förstod hur stort det ääär.

Låtarna är hur bra som helst. Känns som att En plats i solen, som skivan kommer att heta, är bättre än Röd. Så nu har jag riktigt höga förväntningar, vilket är både bra och dåligt. Bra om den uppfyller dem och dåligt om den inte gör det. Logiskt haha :(

Och jag har ju biljetter till Långholmen den 22 juli, precis efter skivsläppet den 30 juni. Åååååååååh <3 Den här sommaren kan inte bli bättre.

Tågbiljetter till Bovall ska bokas också.


Scheiße

Ja, jag vet att min uppdatering suger. Men jag har fullt upp hela tiden, känns riktigt bra eftersom att det inte längre är pga skolan. Imorgon börjar jag jobba, det ska faktiskt bli kul. Fast jag ser inte fram emot att gå upp klockan 5.. Aja, sängen väntar <3


Tyskland spelade nyss skiten ur Australien. Mycket trevligt.

@ Johanna

Tja bloggen! Sitter hemma hos Johanna, vi har precis pluggat klart. Känns så himla bra att ha allting klart. Nu taggar vi inför 2:an som kommer bli ännu roligare med ännu mer plugg <3 puss på det va.

Och så måste man ju tagga inför skolavslutningen. Fast jag hinner inte skriva mer nu, vi ska faktiskt sova hehe. Godnatt / Sara som går i klassen NV1A!!!

Sverige, Sverige älskade vän



Fick lite inspiration av Kajsa hehe.

Chocken som uppkommer då jag blir biten av en mygga

Ja, jag vet att min uppdatering under helgen har sugit. Men jag har haft fullt upp hela tiden. I torsdags var jag på AC/DC, i fredags hjälpte jag till på studentbalen, i lördags var jag på min fasters 60 årsfest och nyss kom jag precis hem från stan, och tog en sväng förbi Kajsa också. Så ja, det har inte varit så mycket tid över till bloggandet. Livet leker!!!

Fick panik när jag skulle gå till bussen för några dagar sen då jag trodde att jag blev biten av någon läskig insekt, men senare insåg jag att det var en mygga. Det var typ dagens händelse eftersom jag har aldrig fått ett myggbett förut, men jag hade tur, det kliade inte. Puss på den myggan va, eller var det helt enkelt min odödlighet som trädde fram igen?

Aja, dags att sova. Har fullt upp den här veckan också. Ska bland annat segla på onsdag, det ska bli riktigt nice faktiskt.

CYA

RSS 2.0