LAN <33


På jakt efter det perfekta resmålet.. To be continued...............

muf.se


<3



Härligt, härligt, men farligt, farligt

Heeeeej bloggen! :D:O<3

Vad händer i mitt liv? Igår var jag på utebio med Kajsa, Victoria och Robin. Kollade på någon film som handlade om Woodstockfestivalen. Såg många hippies men trotsade den inre rösten och stannade kvar. Efter filmen drog vi hem till Kajsas pappas lägenhet, åt glass och småpratade igenom natten. Fick för mig att jag skulle följa med Victoria till Spanien på tisdag, and guess what? Jag bokade flygbiljetter idag, så på tisdag bär det av till Palmaaaaaa! Visste inte att jag kunde vara så spontan, men jag gillar det.


Lilla ego fy skäms

Jag har verkligen inte haft tid att uppdatera de senaste dagarna. Dels för att jag har varit i Stockholm och kollat på Kent <3 Sen har jag hängt med Kajsa och Victoria ganska mycket. Coolt. Igår var jag i Skärblacka på avskedsfest för Calle som ska flytta till USA och plugga där i ett år. Kommer bli tomt utan ordningsmannen i klassen. Iofs ska jag byta klass, men ändå. Coolt.

Måste bara säga att jag saknar min familj lite. Har varit borta från dem i snart 2 veckor nu. Förra veckan var jag ju på västkusten och samma dag som vi åkte hem åkte dem dit så jag hann aldrig träffa dem. Jag som inte ens vågar gå ut när det är mörkt har varit ensam hemma i en vecka utan att ha varit rädd en enda gång när jag ska sova. Framsteg.

Nu ska jag bädda ned mig i soffan med en filt och hyra en film. Bra plan.

Jag och Johanna hos Allerth igår. Söta :P

Det finns inga ord



Vi kan väl vänta tills imorgon?

Imorgon är det Stockholm som gäller. Kent för fulla muggar, med min trogna kompanjon Kajsa. Känns bra, eller nej det känns mer än bra. Långholmsparken, ligger rätt på tungan. Hittar vi dit? Nja, det vet vi inte än. Sånt som märks imorgon.

Jag kan svära på att jag kommer ha en såå mycket bättre dag än er imorgon. För inget kan slå det här. Puss på den. Godnatt suckeeeeeeeeeeeeeers

Only God can judge me!


Haaaha jag är bara för rolig.

Bananregn

Heeej bloggen! Har varit borta hela förra veckan då jag var i Bovallstrand (för er som suger på geografi kan jag meddela att det ligger ~25 min från Smögen, norr om Göteborg alltså) med Kajsa och Victoria. Det som händer på västkusten, stannar på västkusten. Men jag kan berätta att vädret var halvtaskigt men vi strålade som få!
Mer om Bovall senare, för nu ska jag bada med Lidén och UHlin

Sverige är för litet, livet är för stort




Dagens bästa: Fina vänner och Markus Krunegårds lilla vistelse på scenen.
Dagens sämsta: Huvudvärk och en viss person som fick mig att springa för livet.

Blev så himla glad när killen i Moneybrother presenterade Markus under deras spelning. Kände mig som tjejerna i idolpubliken. Fast jag var inte lika extrem kanske. Hoppas det.. haha. En bra dag med bra musik och sällskap. Dagen avlutades hemma hos mig med nattbad. Väldigt kortfattat, men det blir bra.

Känns som att Tyskland kom 3:a iallafall, det får väl duga. Ikväll kommer jag sitta bänkad framför TV:n när de sänder finalen. Hoppas verkligen att Holland vinner annars kommer jag aldrig mer kolla på fotbolls-VM. Tummis på den dåååååe.

.. and then there was Timo?


Idag ska jag se denna pöjk på Munken in the park <3

Tyskland, Tyskland älskade vän

Åh jag blir stressad av att jag inte har bloggat. Vet inte varför egentligen, ni är ju mina fans och jag är inte beroende av er utan tvärt om. Men jag känner för att vara snäll. Så nu ska jag blogga om vad som har hänt i veckan, skvallerbloggarna måste ju ha något att skriva om?

Jag har solat och badat. Badat och solat. Mest badat faktiskt. Gillar inte ens att sola, det är så långtråkigt? Och sen har jag kollat på fotboll. HUR KUNDE TYSKLAND (<3) FÖRLORA MOT ÄCKEL SPANIEN (</3)? Jag är mållös. Grät när matchen var slut. Okej inte riktigt, men jag skulle lika gärna kunnat gråta.

Hett

Det är så himla skönt att vara ledig. Idag har jag som sagt varit med Johanna vid Älgsjön och det var riktigt skönt. Åkte hem vid 15, tror jag. Sen gick jag och la mig i poolen på en madrass. Ni vet inte hur skönt det är att ha pool, man kan liksom gå och bada när man vill. Och jag har brännt mig, älskar min svenska hy alltså.

Imorgon blir det en heldag vid poolen, ska ha solskyddsfaktor 50+. Nej, kanske inte så mycket men näst intill.

Såg ni Argentina - Tyskland matchen idag elleh? Kan ju bara säga att Tyskland spöade upp Argentina rejält. Men det hade faktiskt inte gjort mig någonting om Argentina hade vunnit, skulle vart kul att se dem i final också.


Johänna bjöd på jordgubbar hehe. Söt utan smink :P

Fyller tonårsblanka ark

Jaaa jag vet att min uppdatering har sugit under veckan men nu är det skärpning som gäller! Har jobbat klart för sommaren nu och det känns väldigt bra. Känns också väldigt bra att Tyskland spöade upp England i fotbolls-VM.

Mina käraste vänner vid namn Kajsa och Victoria har lämnat mig för exotiskare trakter. Elakt ja, kommer känna mig hur blek som helst sen när de båda kommer hem och är bruna. Men den här veckan ska jag verkligen leva ute i solen. Imorgon t.ex ska jag åka till Älgsjön med Johanna som också varit utomlands. Hon är säkert neger nu. Jag kommer bli utstött av mina vänner. Negrerna och albinon, the perfect match.

Äh, jag får helt enkelt nöja mig med min lilla utflykt till Trollhättan, Kalmar och Borlänge för några dagar sen. Fick följa med pappa när de flög ambulansflyg. Det var ingen action direkt.

RSS 2.0