No suprises

Hej alla bloggläsare! Jag har inte så mycket att skriva faktiskt. Sitter och pluggar lite och är ganska nöjd med dagen. Har fått mycket gjort i skolan, sen har jag gymmat, pluggat och köpt hårfärg. Okej, det låter inte så mycket, men det är faktiskt ganska mycket om man tänker efter. Har hunnit snacka lite skit med Johanna också, sånt gillas.

Imorgon är det redan fredag, veckorna går så himla fort. Ska bli skönt med helg faktiskt. Fast jag har inte direkt något att se fram emot, måste plugga endel. Sen ska jag spela tennis också, fast det är ju kul.. Om det går bra, och om det inte går bra blir man skitsur, speciellt om man är som jag, tävlingsinriktad i kvadrater.

Aja, ska fortsätta med mikrobiologin nu. Cyaa

Sept. 26, 2010

God kväll. Jag har världens bloggtorkaa. Har ingen lust alls att sitta här och skriva om min helg, som för övrigt har varit ganska soft. Firade Johanna i fredags, spelade tennis i lördags, gymmade idag, pluggade idag, städade mitt rum idag. Och så lätt var det att blogga om det, fattar inte varför jag tycker att det är så jobbigt att blogga egentligen. Det är ju kul, om man har något att blogga om.

Imorgon är det måndag för er som har missat det. Och det betyder att det är skola 5 dagar framåt. Det börjar härligt med skolfoto och exkursion.

Födelsedagsbarnet!!!

tja

Tja alla bloggläsare. Har för tillfället väldigt tråkigt. Kollade precis klart på "Lite sällskap", älskar gubben, så himla söt. Jahapp, vet inte vad jag ska skriva. Kanske att jag har sovmorgon imorgon? Att Johanna fyller år imorgon? Att det är fredag imorgon? Att jag ska spela tennis på lördag? Ja, något sånt kanske man borde skriva.

Jag har för övrigt införskaffat mig ett gymkort på Nordic Club idag. Så nu kommer jag och Johanna bo på gymmet? Nja, vi får se hur det blir med den saken. Jag och min familj har bestämt oss för att åka till USA i slutet på oktober. Ska bli riktigt najs faktiskt. 2 veckor i Florida, hoppas att jag får spendera några dagar på Miami beach också.

Sämst inlägg,utan något sammanhang.


747


Åh, ni måste typ kolla på hela. Så himla underbart när det regnar tomteblossgrej <3

Alliansen <3

19 september, dagen då Alliansen vinner igen? Det hoppas jag innerligt. För er som är 18 och inte röstat än, tänk på framtiden och rösta inte rött.

Du är varm när jag är kall?

Tja alla bloggläsare. Kom precis hem från tennisen och är nyduschad och fräsch. Känns bra. Jag har faktiskt inte så mycket att skriva. Jag går i skolan, pluggar, sover, äter. Ungefär. Vet inte vad jag ska göra idag. Antagligen plugga kemi. Jag hatar kemi, det är en sak jag vet att jag är dålig på. Allt annat tror jag att jag är bäst på, även om jag inte ens har testat det. Som t.ex ishockey och ridning (har iofs ridit när jag var mindre), hur svårt kan det vara egentligen?

Frisk va

Har inget att skriva, men jag uppdaterar ändå med en fin bild. Hörs senare! xD

naee

Ja, uppdateringen suger men jag har mina anledningar. Eller rättare sagt anledning. Jag är typ sjuk. Är förkyld och har ont i huvudet. Så nu vet ni att jag lever iallafall. HÖRS! xD

Entertainment är mitt andra namn

Hej. Jag är skitsur och har ont i huvudet. Kungsgård suger (ja, jag vet att jag har skrivit det förut), det ser precis ut som Råssla och jag har rättskunskap i ett äckligt klassrum. Efter skolan fikade jag med några kompisar och sen kollade vi på frackarna som gick rännstensmarschen. 3:orna i år är inte alls lika roliga som förra året då folk söp i skolan under frackveckan (vilket är den här veckan). Efter vi hade kollat på marschen åkte jag hem. Nu sitter jag här och ska försöka plugga. Rättskunskap suger. Tycker till och med att matte är roligare och det säger en hel del. Roligt inlägg. Rolig tjej.

Center


Aldrig ska jag glömma dig

Om ni läser min blogg regelbundet så vet ni att jag bara hade två lektioner idag. Och sen hade vi aktiviteter i Olai-parken. Ganska onödigt om ni frågar mig. Mötte upp Kajsa efter skolan, vi gick lite på stan. Sen åkte vi hem. Sen har jag inte gjort mer, ska sätta mig och plugga lite efter jag har kollat på dagens Bondi Beach-avsnitt. Det har blivit en slags rutin. Jag kommer hem, sätter mig vid TV:n, kollar på Bondi Beach och sen går jag och gör något annat. Kollade nyss på Scrubs och jag tycker verkligen inte att det är kul. Fattar inte det roliga i det. TAGGA BONDI BEACH DÅ.

Fick fina moderat-knappar vid valstugorna(f(?))

söt

Tjaa, kom hem från skolan för någon timme sen. Vi hade bara två lektioner idag eftersom vi hade en lång föreläsning om rattfylla på förmiddagen. Imorgon blir det också bara två lektioner för att vi ska vara i Olai-parken för att göra några slags övningar på eftermiddagen. Har inte så mycket mer att skriva. Gjorde inte så mycket i helgen. Åkte in till stan med Kajsa för att gå på party, Victoria kom efter ett tag. Tog halv två-bussen hem. Sov och sen var det lördag. Gjorde ingenting. Sen var det söndag. Gjorde ingenting. Kul helg.



Höger

Kom hem från stan för ett tag sen. Slutade som sagt klockan 12.20 idag och det uppskattades väldigt mycket. Mötte upp Kajsa och åt lite mat, sen mötte vi upp Victoria. Hittade den näst intill perfekta kappan. Och jag köpte den såklart, och en halsduk och en väska, och ett läppbalsam. Så nu är jag nöjd och ganska mycket fattigare. Men det är smällar man får ta om man hittar en snygg kappa.

Vad händer annars då? (Ja, det var en fråga till mig själv) Chillar lite, kollar på när pappa lagar mat. Det blir lax och potatis. Fast det äter inte jag så det blir väl något annat smarrigt till mig. Händer nog inget speciellt ikväll, mina fötter gör ont efter att ha gått omkring i kilklackar sen klockan 7 imorse. Men dom är snygga så det var nödvändigt.

Och en sak jag stör mig på väääldigt mycket är alla färgglada kläder, mest på killar. Snälla det är FULT, kanske lite kul i början men det har ju ballat ur liite va. Blåa byxor, grön tröja, rosa keps, gula strumpor, lila skor. Stora fula tröjor som hänger ned till knäna. Nej, inte så snyggt. Ta på er något svart, grått eller lite mörkare vitt, beige funkar också.

Och jag var med om största förolämpningen idag. En vänsterpartist frågade om jag ville ha information om vänsterpartiet idag på stan. Ser jag ut som en kommunist eller? Nej. Ser jag ut att vara 18? Nej.

Steker i pappas solglasögon. Cool.

Huvudet i sanden

Hey alla söta bloggläsare, hur mår ni? Heh nej skoja bara, bryr mig inte om hur ni mår :P Har haft en ganska skön dag, hade först rättskunskap på kungsgård med Kajsa, sen matte och sist mikrobiologi. Fick sluta en timme tidigare vilket uppskattas väldigt mycket. Har en kort dag imorgon också då jag slutar redan vid 12.20(!). Nice. Hoppas på en fika med Kajsa och Victoria efter skolan. Den som dör får se.



Hur man får vita tänder:
1. Rök inte
2. Drick inte för mycket kaffe
3. Borsta tänderna
4. Rök inte
Där fick ni en gratis lektion om hur man får vita tänder. Lätt va? Funkar för mig, och kolla mina tänder är nästan vitare än min tröja!! Eller kanske inte, men nästan..

Dagens ord

  • Fermentation - Jäsning med hjälp av mikrorganismer, varvid det sker en anaerob oxidationsreduktion av kolhydrater med organiska ämnen som elektrondonatorer och elektronacceptorer
  • Anaerob - Den process eller organism som inte kräver eller tål tillgång till fritt syre

<3

Ååh Kent vann nyss en rockbjörn för årets bästa livegrupp/artist. Det var nog för att jag röstade varje dag.

RSS 2.0