Msn :(

Haha, nu är det såhär att de som har min gamla msn [email protected], kommer säkert få massa konstiga meddelanden av "mig". Den är alltså hackad och jag kommer inte in på den. Så om den skriver något, ta inte åt er. :)

Adda min nya msn, [email protected] så kan ni få prata med mig istället :)

Everything ends

Nu har jag pluggat klart, jag är så duktig.
Jag är sjukt ont i huvudet och vill bara gå och lägga mig. Och det är exakt vad jag ska göra.
Har en jobbig dag imorn, det gillar vi inte. Slutar fyra. Hoppas att jag blir smittad av svininfluensan innan jag går till skolan :(
Haha, påtal om svininfluensan. En gång när jag var i en stor mataffär fick jag värsta rycket och ville skrika att jag hade svininfluensan. Inte för att jag hade det, men ändå, tänk er allas miner. Haha.

Nej, nu ska jag sova innan jag glömmer bort det, eller tappar fästet. Det vore så jag.
Haha, fult inlägg. Orkar inte fixa det :( Godnatt

Bovallstrand 2010

Nu är det såhär att jag, Kajsa och Victoria ska åka till Bovallstrand i sommmar. Det ligger på västkusten norr om Göteborg, om jag inte har helt fel. Och vi letar bra sällskap att ta med.
Åh, det kommer bli bäst. Tänk er en sommarkväll, du sitter på ett berg och ser solen gå ned över kusten, med dina bästa vänner. Kan inte bli bättre. Och sen på dagarna går man till klipporna för att sola och bada, kanske fiska krabbor. Om det regnar åker man till smögen för att gå på bryggan och kolla i affärer, eller stannar hemma och spelar kort.
Mer om Bovall kommer senare.


Tagen från berget där vi har våran sommarstuga ;)

hej

Idag har jag haft en riktigt slapp dag, inte gjort någonting alls i stortsätt. Åkte in till stan med mamma för att fixa nya skor. Sen har jag bara slappat. Jag är så lat ibland, hah. Men jag har inte lust att göra någonting.
Fan, jag har fått en blåsa i munnen. Upptäckte det nu hah :(ä


Härligt med ofixat hår (y)

5:e försöket

Blev inget GH, funderar på att åka in till stan och möta upp mamma. Måste fixa mig och duscha, ibland är det bara för jobbigt att vara tjej.. :(
Nu ska vi lyssna på Markus Krunegård och vara glada :)


Usch, mitt hår ser så risigt ut :(

Enjoy the silence

Riktigt skönt att vara ledig idag. Stackare som måste gå i skolan..
Solen skiner och och sitter vid datorn. Men jag ska nog gå ifrån datorn snart för att..  spela GH. haha :(
Vet inte vad som händer ikväll, får se om det händer något kul. Annars stannar jag hemma och pluggar.


Såhär ser det ut utanför fönstret :(

Undercover

Det blev en bra dag idag igår.
Det var somsagt öppet hus på Ebersteinska. Det var ganska mycket folk, för många fjortisar. Jag får ångest. Jag vill inte ha 94:or på skolan? Jag gillar att vara yngst och kolla på alla som är äldre, haha :( Och jag hatar 94:or.

Aja, hade bara 2 lektioner idag. Svenska och samhäll, fick tillbaka mitt prov. Fick VG, jag antar att jag ska vara ganska nöjd ändå, samhäll är inte mitt favorit ämne direkt.
Och gissa vad vi gjorde efter skolan? :D Åkte ned till stan, vilken överraskning.. Vi kollade runt lite, sen åkte vi tillbaka till skolan för att förbereda inför öppet hus.

Som ni alla redan vet (ja, ni följer ju min blogg?) kollade jag och Victoria på New Moon. Jag älskar den, men jag tycker att vargarna/varulvarna ser för snälla ut. De ser ut som "hej kom och klappa mig under hakan (a)", okej det där kanske inte var en så bra förklaring, men det får ni leva med.


Victoria går under förklädnad. Hon är egentligen en vampyr. Scary, men hon är inte det första monstret jag har träffat..

Öppet hus på Ebersteinska 26/11

Jag hatar onsdagar. Börjar skolan tidigt, och slutar sent. Men det värsta av allt är att jag har tyska på onsdagar, jag är säämst på tyska och fattar ingenting :) Iallafall så träffade jag Kajsa och Victoria efter skolan. Vi åkte ned till stan och jag köpte en tröja och en mascara. Intressant eller hur?

Imorgon kommer bli en bra dag, det känns som det iallafall. Det börjar med att jag har sovmorgon till 10.00, sen har vi typ två lektioner sen slutar vi. Efter skolan ska jag träffa Vickan, har inte en aning om vad vi ska göra. Antagligen vänta tills klockan är 17.30 då jag ska tillbaka till Eber för att hjälpa till under öppet hus-grejen.
Jag ska stå och informera om FGH-profilen. Herregud, folk kommer ju flockas omkring mig och Johanna..

Aja, efter det så ska jag och Victoria se NEW MOON(!). Jag har redan sett den, men det klart att man måste se den igen. Jag är ju en Twilight-nörd ;)

Oj, mycket text. Blir nästan trött på migsjälv.. eh nej, varför ljuger jag?


Naw, vad gullig. Ser ut som en nunna <3

Mums

Jag hatar ansiktspiercingar, det är så fult. Man ser så billig och smutsig ut.
Var bara tvungen att säga det. haha.. :(


Usch, skabbigt? :S

Duett

Kom nyss hem, slutade tidigt idag. Hade bara två lektioner, engelska och matte.
Sen åkte jag, Johanna och Madde ner till stan och gick där ett tag. Trevligt (:
Och ja, nu sitter jag här och ska snart ta tag i pluggandet. Inte lika trevligt.. Men det måste göras.
Hahaaa, måste bara berätta att jag kanske ska vara med i luciatåget i skolan, och det är såå inte jag. Men vi var några tjejer i klassen som skulle gå på repetionen, och då följde jag med. Vi trodde att det skulle vara jättemycket folk som skulle vara med. Men nej, det var typ 15 pers eller något. Haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta :(


Golden Touch - Razorlight

Sömnen

Nu ska jag sova, och klockan är bara 22.00. Gud så duktig jag är.
Puss på att jag slutar 11.30 imorgon <3

Cyaa later bitches! Nej jag kan inte hålla mig seriös :(

och det tar tusentals år

Nu ska vi kolla hur min stil har ändrats under ett år.

September-Oktober 08. Orkade inte bry mig så mycket om hur jag såg ut. Hade ofta uppsatt hår,och mjukisbyxor. Haha, bilden är tagen precis innan jag skulle sova, därav tröjvalet.

Oktober-November. Hej-jag-är-bäst-snyggast-och-vackrast.

December-Januari. Hej jag är liten och gullig (a)

Tada! Jag färgade håret mörkt, blev en helt ny person, sympatisk, osjälvisk, snäll.. Haha, nej jag bara skoja :)

Oktober. Finns inget att säga?

November. Ganska stor skillnad sen förra året.

This is the new shit

Tröttnade på designen, så jag bytte lite snabbt. Mörk, enkel och stilren. Jag gillar inte när headern består av massa bilder och tjaffs.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, äter cashewnötter och dricker fanta. I somras var det fanta som gällde, iallafall för mig och vickan på jobbet. Vi bröt våra Hej-jag-dricker-bara-cola vanor. Vi är så tuffa, vickan och jag.

puss

Jobbig vecka med massa plugg, har därför inte kunnat bloggat. Och det kanske var lika bra för att jag har varit på dåligt humör.
Idag hade jag matteprov i 3 timmar, sen åkte jag, johanna, carro, emelie, martina och maria till stan. Vi kollade runt, åt lite och så. Det gjorde mig på bättre humör :)
Sen mötte jag upp pappa och gick till optikern. Jag är översynt, och har liiite brytningsfel 8)


Fråga inte varför, han är söt

Det är bara saker man ser


Ibland har jag för tråkigt.. :(

USCH

Ja, jag vet att jag skrev att jag skulle sova. Men jag kan inte, jag får inte för Kajsa. Och sen för att jag har kollat på ett videoklipp som skrämmer skiten ur mig. Den gjorde mig typ mörkrädd, och jag är dum i huvudet. Och jag ska dela med mig av klippet, varsågoda :)


Igenkotten Ivar, från 5 myror är fler än 4 elefanter.

Lystring kära läsare!

Nu är det så att min vän Kajsa, har blivit bestulen.. Blir iofs inte förvånad. Hon går ju på De geer..
De gjorde inbrott i hennes skåp. Både hennes busskort och kamera har blivit stulen.
Om ni känner någon som nyss har "köpt" ett nytt busskort som det råkar stå Kajsa på, så är det antagligen hennes. Och då hör ni av er till mig, okej? Bra :)

Aja, ska ta och lägga mig nu klockan är halv ett och jag ska upp och plugga imorgon. Ser fram emot det, verkligen.
Godnatt (:

Sorgligt..

Gud jag är bara för mycket ibland.
Jag skulle välja film som jag och min familj skulle kolla på ikväll.
Och jag valde en 'komedi', Marley and me.
Den handlade om Marley, som var hunden ni ser på bilden nedan. En rackarns hund, som skulle ställa till massa grejer. Men Marley och hans husse, John blev riktigt tighta. Och sen dör hunden i slutet av filmen, och då brast allt. Jag börjar storgråta, helt oväntat. Haha, pinsamt. Min familj sitter och skrattar åt mig medans jag sitter och gråter åt filmen :(


Kolla så sööt :( Ja, jag menar hunden..

Sol, vind och vatten.. ?

Mamma, pappa och jag pratade lite semesterresor tills nästa år.
Dubai, Italien, Thailand, Barcelona, Mexico var några av förslagen. Men sen kom vi fram till Usa, igen. Har redan varit där 3 ggr men jag gillar det verkligen.
Vi pratade om att åka till New York och Miami, låter inte det härligt?
Mallis och Grekland kan slänga sig i väggen.


New York ;)

Och Miami.


Krossa allt

Trevlig kväll med Kajsa igår. Vi åt på pizzerian, kollade på idol hemma hos mig, sen blev det Big Brother och ja. Kajsa gick hem vid 4 på morgonen tror jag, haha.


Måste erkänna att jag saknar det blonda ganska mycket :(

Vackert

Studiedag idag(idag, idag, idag).
Va på tjejkväll igår (igår, igår, igår). Hahah, ja jag har tråkigt.
Men igår hade vi kul. Det blev mycket svull. Tacos, godis, chips, dip, popcorn, tårta, morotskaka, hallonpaj, kladdkaka, maränger. Inte för att vi åt allt, men ändå.
Vi kollade på skräckfilm. Vi och vi, de gjorde det. Inte jag, för att jag är feg, och har alltid varit och kommer alltid att vara. Vet inte ens vad filmen hette, vill inte veta heller (a)
Skriver lite mer sen när jag har tid. Nu ska jag plugga.
Njut av bilderna :) (Klicka på dem för större bild)



idioter


Jag måste bara säga att Borlänge måste vara den mest patetiska staden, eller kan man ens kalla det en stad? En by, det låter bättre.
Nu till saken, när jag skulle upp till Dalarna (Leksand) för att fira min farfar stannade vi i Borlänge, Kupolen. Och där ser jag huuuur många PJ's som helst, fullt med toffsar överallt. Först trodde jag att de drev, men de var stenseriösa.
Tilloch med Hanna min lillasyster på 10 bast(haha) flinade åt dem, då måste de vara riktigt patetiska.

En stor diss till Borlänge, för deras PJ's och fula dialekt. (Okej, Norrköping är inte mycket bättre :()


Bild från google. Men aa det är fint?


Det finns inga ord

Dagen började med att vi hade sovmorgon till 10, sen när vi skulle ha engelska visade det sig att läraren var sjuk.. Så vi hade håltimme till klockan 13, ganska surt med tanke på att jag skulle kunnat sovit till typ 11! :(
Aja, vi gick iallafall till kungsgård för att checka läget. Vi hade lite problem med att hitta dit, och när vi väl kom dit så stannade vi inte längre än 10 min. Skolan var ganska skabbig, trånga korridorer och små ytor. Det gillas inte.
Vi gick ned till stan igen, och sen till skolan och för att invänta nästa lektion som var matte. Sen hade vi svenska, och den lektionen var hur seg som helst.
Ajuste, glömde berätta att min lärare tyckte om min novell som jag skrev B) Hon ska tillochmed läsa upp den inför klassen.. hihi jag är sååå duktig <3
Känns som att det kommer bli en skön vecka, slutar 11.30 imorn. Men vi har massor att göra i skolan.. kul.

Usch för Kungsgård

Humor på högnivå


Ni ser en kopia av mig vid 0:22 och min syster vid 0:35 :)

röd

Ett måste är att lyssna på den nya Kent-skivan. Den är sjuuktbra, över förväntan helt klart. Jag läängtar till den 10:e mars :(
Klicka här för att lyssna på skivan <3


<3

En bild säger mer än 1000 ord, 2x1000=2000?


Gulligt Sara :)


Ett måste när man vaknar på morgonen är morgonrocken och tofflorna.. påtal om ingenting :)

Skit-fort(?)

Jaha, dags att blogga lite. Det var ett tag sen.. Men jag har inte haft tid nu under veckan, och så har jag inte haft tillgång till den bärbara datorn, internet är fucked up. Men det är ju kul annars.
Jag skrev ju i lördags att jag skulle på fest i Eneby.. och ja, vi åkte dit. Och det var ingen höjdarfest om man säger så, det var rätt så skabbigt..
Vi åkte hem tidigt, men jag hörde att polisen var där efter vi hade åkt pga av en misshandel. Jaja, stackars människa som blev misshandlad, eller vänta.. jag bryr mig inte? :(
Aja, nu ska jag sova. Jag vill ju inte se misshandlad ut imorgon? PUSS PÅ SOVMORGON!

RSS 2.0