OBS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111

Nu flyttar jag till Wordpress.
http://sarabeier.wordpress.com/

eheh


Den här bilden kan nästan tala för idag och igår. Mat. Hela tiden, överallt. Jag tror att vi åt för över 800 kr. Det är illa.
Egentligen gjorde vi inte så mycket, kollade på film, målade varandras naglar, åt, spelade charader, gick på promenad, BADADE, och bastade. Okej, vi hann med ganska mycket ändå. Kort och gott, det var en riktigt lyckad vistelse av Carros land. Måste göras om :)

Är riktigt trött eftersom jag somnade vid halv 7 imorse. Funderar på att ta en powernap, det skulle sitta väldigt bra just nu. Om jag orkar så följer jag med pappa till hans jobb imorgon. Vet inte riktigt varför, men det kan bli kul.

Our love is dead, you are free

Sitter och målar naglarna, det är det tråkigaste man kan göra typ.. Tråkigare än att städa iaf. Det känns onödigt, klarar mig fint utan att måla naglarna. Men man ser ju fräschare ut med målade naglar, tråkigt nog. Annars hade jag skitit i att måla naglarna, faktiskt.

Nog om mina naglar, idag har jag inte bloggat och jag känner att jag måste göra det innan jag åker till landet. Måste ladda kameran, mobilen och ipoden. Ska nog ta med högtalarna så kan man lyssna på musik. Det blir bra. Ska få dem att börja lyssna på Kent. Och jag vet att jag kommer lyckas, det gör jag alltid.


Visst ser det bra ut? Lite enformigt men det är ju så bra.

Och så lyssnar vi på ettan över de mest spelade låtarna:

Kent - Quiet heart

Om jag inte bloggar imorgon så får ni ha en bra dag (imorgon), och så bloggar jag mer på torsdag. Cya och godnatt <3

Godnatt?

Måndag, annandag påsk spenderades hemma hos mormor och morfar. Det blev mycket fika, och lite godis. Morfar är så gullig, han älskar verkligen godis, tårta, bullar och sötsaker. Såg att han till och med tuggade tuggummi :(
Mycket mer har jag inte gjort. Känns ändå ganska bra.

På onsdag bär det av till Carros land, det ska bli mysigt. Får se om vi överlever natten, eller om jag gör det iallafall. Kommer säkert dö av hjärtattack under skräckfilmen. Om jag kollar på den.. hih

Aja, dags att sova. Ska försöka att gå upp tidigt imorgon, gillar inte att sova bort halva dagen. Pöss

Mycket text, lite verkstad?

Mår inget vidare, halva mitt ansikte gör skitont (Kajsa och Victoria, varsågoda att skratta). Och det är visdomstandens fel. Får ont i halva käkbenet som går ända upp till örat(?).

Har inte uppdaterat bloggen vidare bra under helgen. Så jag ska berätta lite kortfattat vad den har innehållit.
I fredags var som sagt Victoria och Kajsa här. Vi dansade och sjöng till Hoppa (h)ulle, försökte att öppna konservburkar med hammare och spik, vilket inte fungerade så bra. Sprang hem till V och hämtade konservöppnade, flåsade tillbaka. Tur att vi bor så nära varandra, annars hade vi inte kunnat äta våran fruktcocktail.
Sen var vi uppe och gjorde ingenting i stort sätt till klockan 6 då vi somnade.

I lördags vaknade vi alldeles för sent, vid 14.00 skulle jag gissa på. Victoria och Kajsa packade ihop sina saker och begav sig hemåt.
På kvällen åkte Victoria och jag in till stan för att gå på Zackarias releasefest och blablabla.

Idag har jag bara legat och degat framför TVn och tyckt synd om mig själv.
Mamma hittade mina gamla converse på vinden, bruna och snygga hehe. De kan säkert bli användbara nu till våren. Påtal om ingenting.

Och påsken är överskattad, fattar inte grejen med den egentligen. Själv har jag inte ätit någon påskmat, eller överdrivet mycket godis. Känns ganska bra. (För jag har ju slutat äta eheh)
Naaae shit vad mycket text, kan ju lika gärna skriva en bibel de är ju typ lika långa som mitt inlägg.. Fast mina inlägg är ju lite tråkigare dock. FAN

DU äter smält kinderägg

Victoria känner sig äcklig nu, jag instämmer. Sara säger inte emot. Vickan är rädd, sladdar i hallen. Jag känner mig däremot crazy, sexy, cool. Det är Kajsis (also known as the boy in the pyjamas) som skriver, och ni borde fatta att jag är ett säljande objekt. Believe me när jag säger att berömdloggan ska öka, det räcker att jag säger något elakt eller fräckt!

Sara försökte öppna vår konserverade frukt med ...hammare och... spik. Tjejerna dansar för mig. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, känner pressen nu när Sara står och flåsar mig i örat. Är pigg och the night is (neil) Young. /POSSPOSS(K) KAJSA/pippi


Jag förväntar mig ingenting

Ikväll blir det en typisk tjejkväll. Victoria och Kajsa kommer hit eftersom att jag är ensam hemma. Vi ska äta i massor, och antagligen vara uppe hela natten.
Eller jag är inte så säker på att det blir en typisk tjejkväll eftersom vi brukar spåra ur ganska ofta. Men vi får se hur det går, vem vet vi kanske kommer sitta och måla naglarna på varandra och ha kuddkrig som i amerikanska filmer.

Victoria kommer snart och lämnar sina saker här sen ska vi upp mot krokek och möta upp Kajsa och sen ska vi till affären. Det ser ut som att molnen börjar försvinna och då kanske jag kan använda min nya jacka?
HAH, det åkte precis förbi en liten kille på cyklel och jag trodde att det var Vickan :(


Nu kommer V med en stor blå IKEApåse nice

Clothes off!

Vilket underbaaaaaart väder. Mår så himla bra nu när solen lyser och snön smälter. Plus att pappa håller på att grilla(?) och det luktar verkligen sommar.

Idag har jag varit i Ingelsta med Johanna. Jag inhandlade en jacka och lite småsaker. Johanna köpte två jättegulliga tröjor, ett par shorts, och någon produkt till håret. En riktigt bra dag, och jag är på väldigt bra humör vilket är ovanligt.

Fick en efterfrågan om jag kunde visa lite av det jag har köpt den senaste tiden. Och ja, det klart jag kan det. Orkade inte ta kort på allt, har ju köpt en heldel ;););)


Tröja från H&M, billigskit ehehehehe

Jacka från MQ

En stoor skjorta från MQ

Haha, deodorant, marcara, sminkborste och sen converselådan (orkade inte ta fram skorna). Och bakom ser ni min hög av skolböcker, nice.
Påskgodis och en ansiktsmask till på onsdag. Och allting står på min ganska nya byrå. Snyggt! xD

RSS 2.0