xx

Hello bloggen. Ligger just nu i julias säng. Jag är alltså i Sverige. Har fått världens finaste klocka av mamma och pappa B) har på mig en onepiece som julia har gjort, ser ut som en ko.. Meen jag är glad endå, jag har ju en iPad i knät och snart serveras det grillat! Har åkt flygplan helt själv idag, vandrat omkring på stansted, druckit frappuccino på starbucks.. Min dag har alltså varit ganska soft.. Får se om Kajsa och Victoria kommer hit ikväll, har inger planerat än.. Aja, hörs later va!

Aaaaaaaw


Såg att julia hade lagt upp en bild på en av våra degusar på fb. Var bara tvungen att sno bilden. Världens sötaste juuuu

Dramaqueen

Försöker sova men det går inte så bra. Jag har tänk på hur självfixerad och självsäker jag faktiskt är. Finns det ingen gräns liksom? Jag känner mig seriöst aldrig ful, visst jag har dagar jag inte känner mig på topp, men aldrig ful. Förstår mig inte på folk som har dåligt självförtroende. Och jag tror att jag är bäst på allt jag gör, typ som idag när vi spelade cricket, jag går in med inställningen att jag är bäst av alla och blir irriterad när folkr dåliga. Men det visade ju sig att jag faktiskt var bra på cricket så jag kan ju inte ha allt för dålig verklighetsuppfattning? Ni ska bara veta hur mycket drama det är här just nu. Jag som är lite av en fighter gillar det, då får man liksom vara dryg utan att det är konstigt. Men jag tycker synd om Emma, fattar inte varför det ska hända henne hon är den som förtjänar det minst. Om du läser det här så vill jag bara säga att du är bäst, efter mig hihi <3 Via iPhone

Rip


Aaaaw :'(

hehe

Har egentligen inte något att skriva men jag känner bara att jag får lite ångest när jag inte bloggar. Idag åt vi en sunday roast har inte ätit det på väääldigt länge. Det är en rätt som varje engelsman äter varje söndag. Den består av potatismos, kokta grönsaker, gravy, yorkshire puddings och kött av något slag. Det låter inte så gott, men tro mig, det är de.

Har varit ute med mina hostsystrar och lekt kurragömma, lekt med hundarna och spelat fotboll. Så himla skönt väder ute, det räkte med att ha en t-shirt och byxor. Kommer dö när jag kommer hem :(

Kolla vad vita tänder jag har fått. Tycker synd om er gultandade personer. Bless you

Look what I've got!!

Jahapp så har man antagligen varit en sista gång i Milton Keynes. Har haft en riktig bra dag tillsammans med Emma och Frida. Började med en frappuccino och muffins, bra start liksom. Vi tog foton i en automat för första gången, ni vet sådär som alla tjejer gör i tjejfilmer? Lovely. Köpte en scarf och en tvål som jag antagligen ska ta hem till mamma och pappa på torsdag. Har glömt att berätta att jag ska hem på torsdag men jag har haft fullt upp. Ska ändå tillbaka till England på lördagen så hinner ändå inte göra något typ.

Nu ska jag ta och sminka mig klart och sen ska jag möta upp Frida, Adam och Emma och sen gå till The Claypipe. Och sedan vidare till staden. Ha en bra kväll vaaaaaa

Glad tjej, en aningen blek eller aa okej, jag erkänner jag är blek.

"Excuse me, your dress is stuck in your ass" - random guy till Emma

Sorry för uppdateringen asså. Har inte haft en ledig stund på hela veckan, med andra ord så har det varit en väldigt bra en. Vi var ute i den stekande solen i måndags och sen gick vi till Nic, om jag inte har helt fel, och kollade på Mysteriet på Greveholm. I tisdags tror jag att vi var ute i solen (det har varit aaaaaaasbra väder hela veckan). Sen i onsdags så följde vi med Emma när hon piercade sig och sen gick vi till Tescos (<3) och köpte jordgubbar, vispgrädde, rabarberpaj, kakor och läsk, mötte upp några andra och gick till ett fält, gjorde upp en eld och kollade på solnedgången. Och igår så var jag på filmkväll hos madde, fast vi kollade inte direkt på film men aaaaa ni fattar. Ajuste, vi köpte glass innan och satt ute i solen och stekte (heheh). Och idaaaaag har vi varit i London, var i säkerhetsrummen de hade under andra världskriget och gick på Churchills museum, det var det enda som har varit tråkigt denna vecka.

Anyway, efter allt tråkigt åkte vi till Camden market och strosade runt. Åt chinamat och kollade runt på marknaden. Efter det åkte vi till Leicester Square och mötte upp de andra, och gick till en teater för att se Woman in Black och tro mig, det var som en skräckfilm. Var nära på att dö, klämde sönder Maddes arm hah :(

Och imorgon ska vi till Milton Keynes och dricka Frappuccino på Starbucks som förövrigt har bytt märke, it (star)sucks. Drack världens bästa frappuccino idag, det är typ som milkshake fast tusen ggr godare, strawberry with whitechocolade.

OCH VET NI? JAG HAR HITTAT SISTA BOKEN AV TRUE BLOOD!! FATTAR NI HUR BRA VECKA JAG HAR HAFT ELLER? Fast jag har lite hemlängtan, men det försöker jag tränga bort. Älskar att vara här och allt folk. Ni är bäst.

Blåjeans

Känner att jag börjar längta hem. Har varit borta ganska länge nu.. Imorse drömde jag att jag fyllde år och att min familj var och hälsade på. Jag fick en plastklocka trodde att de skämtade men sen när jag insåg att de var seriösa började jag att gråta. Hahaa så typiskt mig. Är sjukt trött just nu, vill bara gå och lägga mig. Och det ska jag göra också. Men först ska jag döda nyckelpigan som skrämde skiten ur mig. Hatar nyckelpigor, kommer inte våga sova om den inte är död inom snar framtid, alltså 5 min. Dö nyckelpiga, dö!

Chip

Hej bloggen! Har haft bästa dagen på länge idag. Skolan var helt okej, John våran lärare fyllde ju år idag så vi gav honom blommor (as I said in the last inlägg) jag tror att han blev glad över blommorna men inte över begravningskortet som vi gav honom haha! Var och filmade till mitt projekt vi har i skolan, folket här är så himla trevliga. Madde och jag var i affären och kassörskan började prata med oss i säkert fem minuter även om det var kö bakom oss.

Köpte även tandblekning och jag tror faktiskt att den funkar. Det är sån blekning som man gör hemma som nästan alla storbloggare har. Så jag måste väl haka på, vill inte sticka ut ur mängden liksom.

Det här är en engelsk normal måltid. Var tvugen att ta kort på det innan Maddie åt upp det. Jag åt chips från the fish and chip shop. Eller aa pomme som vi säger hemma i Östergötland, kom ihåg att uttala e:et som att ä.

Script

Gud vad folk ska tjata om gnaget. Who the hell care känner jag. Sen känner jag också att plugga suger. Ska skriva ett manus på engelska. Lycka till Sara Beier.

P.s Haha glömde berätta, jag har köpt en blomma till min lärare som fyller år imorgon. Snacka om att vara en riktigt fjäskare. Emma, Frida och Madde var ju med och köpte också, but still!

Half way to hell

Jag var som sagt på gymmet igår och gick på yoga. Sprang hem efter att ha sett en läskig gubbe, så jag tror att det gav mer än själva yogan. Var hemma runt 11 och gick och la mig. Har haft en riktigt skön dag idag, slutade efter 3 lektioner alltså innan lunch så vi drog till The Litten Tree och lunchade. 20 kr för hamburgare och strips, kap. Resten av tiden strosade vi omkring i lite affärer och sen drog vi hemåt. Och nu är jag hemma och ska snart sätta igång med dagens läxor. Kul.

Köpte vatten som smakar som läsk, det bästa är att det bara innehåller 6 kalorier så man kan dricka ungefär 333 flaskor per dag utan att överskrida det dagliga intaget av kalorier. Skönt.

School

Hey kom precis hem från skolan. Har inte gjort något speciellt idag, ska till gymmet idag. Yoga står på schemat hoppas att man inte behöver vara vig för att jag är nog världens ovigaste person, efter ett x antal års av fotboll får man ganska korta muskler. Skriver mer när jag har något att skriva om. Hörs senare va

vågat


Märkte att mitt hår var vågit när jag vaknade imorse, jag som alltid annars har rakt hår. Var tvungen att dokumentera.

Friday

Eftersom jag var hemma igår lägger jag upp ett par bilder sen i fredags. Känner att min lördag var lite för vild för att lägga upp bilder.. hehe :p

Skelögd

Emma and Maddiee

Powernap

Crazy frog

Oxford

God afton kära vänner. Nu undrar ni säkert varför jag sitter hemma och bloggar en lördag? Vem sitter hemma en lördag liksom? Har flera anledningar faktiskt! Nummer ett: Vi var ute på The Office igår hade väldigt kul. Tog en taxi hem med frida, emma, madde och the chopsticks. När vi kom hit gjorde vi pannkakor och fick sedan sällskap av några killar på skolan. lol. Anyway, tror att de gick hem vid halv 4 och då gick vi och la oss. Nummer två: Klockan ringde klockan åtta och det var dags att gå upp och fixa iordning sig för dagen för vi åkte nämligen till Oxford klockan tio. Vandrade omkring i Oxford och jag måste bara säga att jag nästan gillar Oxford mer än London. Så himla grym stad. Har alltid trott att alla Oxford universiteten har varit överskattade men när jag såg det med egna ögon måste erkänna att det var riktigt häftigt. Skulle absolut inte tacka nej till att gå där.

Så det är varför jag är hemma idag. Mina andra polare måste vara sjuka som väljer att gå ut idag? Själv sitter jag i soffan med en kopp med te och kollar på något engelskt humorprogram.

Masken

Hey bloggreaders har precis druckit 2 koppar te så snart kommer jag kissa på mig (too much fact?) hah. Sitter iallfall och pluggar lite samt kollar på tv. Funderar på att gå till Tesco Express och köpa en smoothie eller något för att få lite energi. Eller typ ett cream egg, så himla goda men de är lite för söta. Det är typ som ett kinderägg men med en sockersmet i mitten istället för en leksak..

Funderar också på att göra en ansiktsmask, kanske kan sätta på mig den innan jag pallrar mig till Tesco tar ju ungefär 15 min att gå dit, köpa det man ska ha och sen gå hem. Perfekt för att masken ska sitta i 20 minuter..

Ed Westwick

Ni som känner mig vet att jag älskar att sitta och googla på saker så idag har jag till exempel fått reda på att Ed Westwick kommer från England och har ett indieband som heter The Filthy Youth. Älskar honom i Gossip Girl då han spelar Chuck Bass. Men har också läst att han är med i en ny brittisk film, kommer dock inte ihåg vad filmen heter :(


cool

Tja, jag är fortfarande sjuk och det suger. Har druckit te och kollat på tv hela dagen. Min piercing mår fortfarande bra men det suger att jag bara kan sova på höger sida :( Har skaffat mig bloglovin och jag hoppas att ni med gör det så ni kan stalka min blogg ännu mer! Jag har länkat bloglovin nedanför..

Follow my blog with bloglovin

Berest, belevad, äckligt ung

Den här dagen har sugit. Jag är sjuk. Eller närmare bestämt förkyld, men det är samma sak om ni frågar mig. Gick och la mig vid 8 igår för att det skulle förhindra förkylningen lite men nej. Mådde inte alls bra när jag vaknade imorse så det blev att stanna hemma. Jag som har sett fram emot idag, tror att de har börjat med våran drama produktion utan mig.. taskigt läge. Tog ett bad och några värktabletter så just nu mår jag ganska bra.

Det var ju pancake-day igår, men jag var inte alls hungrig så jag skippade det.. Åt dock en pannkaka idag för de som undrar. Min piercing mår bra iallafall till skillnad från mig, vilket är bra.

Måste bädda rent min säng idag, men först ska jag lägga upp dagens mest spelade låt: Kent - Beskyddaren


P.s. Hanna: Jag såg ditt inlägg på din blogg, jag saknar dig med!

Galet

Jag är så himla modig, kolla vad jag gjorde idag! Frida och jag bestämde oss för att pierca oss igår och gjorde det idag. Det kommer bli så himla fint sen när jag byter smycke. Vill ha en liten silver diamant, diskret och ganska cleant. Det gjorde inte så värst ont men det är ganska mycket brosk man ska igenom, ni kan ju känna på era öron själva..

Anyway, jag skrev ett inlägg igår men glömde publicera. Det är värsta vårvädret här, love it! Vill bara publicera känslan som en bild eller något så man kan typ göra er avundsjuka men det går ju tyvärr inte.. heh

fint

Jag har äntligen fått mina naglar fixade. En lättnad ligger nu över England, jag kan blogga igen. Det har jag iofs kunnat ett tag men jag har inte haft lust av en viss anledning. Har iallafall haft en bra helg.
söt

Nöjd?

Kanske ska berätta vad jag har gjort under lovet? Min familj kom hit i torsdags, vi gick ut med min hostfamilj och åt på en italensk restaurang. Det var trevligt, åkte hem, åt tårta haha. I fredags åkte vi till London, min familj och jag alltså, åkte mestadels taxi. Men hann se ganska mycket under taxiresorna, Buckingham palace, Trafalgasquare and so on. Vi bodde helt perfekt, typ i slutet av oxford street (där all shopping är) centralt till allting.

På lördagen åkte mamma och dem hem och jag mötte upp min hostfamilj i London för att gå runt med dem. Kom hem vid 7 ungefär, tog en snabbdusch. Fixade mig lite fort och drog till Josies place. Hade väldigt trevligt där innan vi drog vidare ut. Hände inget speciellt. På söndagen hände ingenting. Åt middag med min hostpappas föräldrar, de är så gulliga :)

Hotellets innergård

Kinesmat på china town

Fett cool dörrvakt

Gatan vi bodde på, man kan se hotellets "torn"..

Och tillslut Buckingham palace!

Miss

Så nu sitter ni säkert och undrar varför jag inte bloggar.
  1. Mina naglar är borttagna, man blir lite deprimerad och vill därför inte blogga.
  2. Ni är tråkiga och ni kommenterar inte. Jaa jag vill ha bekräftelse.
  3. Har haft annat för mig under lovet och har inte haft tid.
Men det mestadels är det nog för naglarna. Seriöst det känns som att jag har amputerat bort halva fingrarna. Började gråta när min lillasyster Hanna och jag brottades och hon råkade ta sönder min nagel. Men den var av på mitten och det började blöda! Så illa var det. Men jag fick pengar till att göra nya naglar av mamma och ett plåster av pappa så jag överlevde tack och lov.


Ser ni? Man ser ut som ett missfoster, okej jag kan erkänna att mina naglar kanske inte var i fräschaste laget men de såg iallafall inte amputerade ut! :(

RSS 2.0