seriös

Nu har mer än hälften av Englandsresan passerat förbi, nu är det 1,5 månad minus en dag kvar till jag sitter på planet hem. När jag lämnar engelsk mark får jag prata svenska igen, då får jag stanna ute längre än till 12.30 på helgerna igen, då får jag vara hur otrevlig jag vill igen. Men ärligt talat, jag kommer sakna England, jag kommer sakna min hostfamilj, jag kommer sakna att träffa mina klasskamrater ute varje helg, jag kommer sakna alla vi har lärt känna här.

Jag känner redan nu att jag har ändrat mig sen jag kom hit. Vilsen liten tjej på 17 vintrar, ganska otrevlig ibland, ville helst undvika att fråga folk om hjälp i onödan, trodde att allt var svart eller vitt (okej, tror fortfarande det till viss del), dömde folk innan jag pratat med dem. Nu är jag 18 jordsnurr, nu är det jag som påpekar när andra är otrevliga/bortskämda, nu frågar jag om hjälp även om jag näästan vet vad svaret är. Jag har helt enkelt blivit lite mognare. Och det beror helt enkelt på att jag har blivit 18 år.. eeeeeeller inte.

To be honest så är de enda jag saknar min familj. Men de kommer på torsdag så det ordnar sig. Jag är så himla glad över att vara här och jag har hittat vänner för livet. Jag är så sjukt glad att jag har lärt känna folket jag är med varje dag i skolan, speciellt Emma, Frida och Madde. Vi kände knappt varandra när vi kom hit och nu umgås vi varje dag.

Känner att det blev ett sjukt seriöst inlägg men så är det när man är 18.

P.s här kommer lite bilder från ikväll @ Emil's place

Här har vi jordens största attention seeker, Baranov

och svennen, Pozson

heheee


Vi gick på en matmarknad, kommer inte ihåg vad den hette men de hade världens godaste naturgodis! Ska ta med min familj med dit när de kommer hit..

London är som bäst på kvällen, så himla fint. Jag är nog lite kär i London för stunden..

Vi gick som sagt på musikalen We will rock you, så sjuukt överskattad. Man kan inte blanda framtiden med Queen.

Fortsättning följer..........

I Will rock you

Hey bloggen. Sitter just nu på min säng och gör i inte så mycket. Ska ju till London idag remember? Vi ska Först till the Globe och sen får vi lite fritid och sen blir det musikal för hela slanten! Aja, måste fortsätta fixa mig nu. Ha en bra dag i kalla Sverige ;)

Ser du vad jag ser?


Har klätt ner mig lite, men man kan ju inte vara på topp hela tiden. Aja, i'm off to Maddies! Cyaaaaaaa

Toffel

Seriöst, är folk seriösa med att de vill ha Foppa på 200-kronorssedeln? Det bevisar ju bara hur litet Sverige är och hur korkade vissa är. Visst, Foppa är väl bra på sin sak men hur stor betydelse har han i samhället? Typ ingen alls, hellre Fredrik Reinfeldt som faktiskt tagit Sverige genom en lågkonjuktion väldigt bra. Kolla bara på Grekland vilken kris de har gått igenom, där hade de behövt en Reinfeldt!

Reinfeldt eller Foppis?

movienight heh

Hey bloggen! Har varit en rolig dag i skolan, kanske för att vi inte gjorde så mycket och kanske för att vi vann Eurovision saken. Vi sjöng och dansade till Basshunter och Abba. Och imorgon åker vi till London så har inga läxor och sen är det lov! Jag har räknat lite och kommit fram till att det är bara 7 veckor kvar tills vi åker hem helt sjukt hur tiden går fort.

Anyway, ikväll är det movienight hos Maddie som gäller. Hoppas att vi inte kommer att kolla på någon läskig film för då kommer jag dö. Kommer inte våga gå hem.

fräsch

Are you leaving

Ni kanske borde ta och lyssna på Hassles nya låt som är skriven av sjävlaste Joakim Berg! Klicka på bilden så kommer låten upp i spotify.

söt


Haaaaaaha kan inte sluta flina. För det första så är jag inte 20, mitt namn stavas Sara. För det andra så sa jag att jag var här för att studera och min "bank manager" is not going to kill me för jag shoppade inte ens så mycket. För det tredje, jag skulle inte bära den samma kväll..

Tog en tripp till Ikea, fick med mig massa saker hem. Choklad, flädersaft, singoalla, ballerina, köttbullar och brunsås. Är nöjd med andra ord..

Bling


Nytt skal, vet att ni är avundsjukaa

Valentines daaaaay

Tja. Har varit upptagen hela helgen för att mina svenska polare har varit här. Vi var som sagt i London i lördags och igår var vi i Milton Keynes. Ganska trevligt. Har haft en lugn helg. Vet inte om jag gillar det eller inte haha. Missade ganska mycket i helgen haha ;) Men det tar jag igen i helgen. Emma, Madde och jag planerar bästa grejen! Kan dock inte skriva det här hehe.

Idag började music week i skolan, hoppas på en rolig vecka. Ska till London på fredag och se musikalen We will rock you. Någon annan än jag som fick ett alla hjärtansdag kort eller? Säger ju att alla älskar mig.. eller? Fick till och med en muffins av Frida! Aja, efter skolan så gick jag, Emma, Madde och Frida och fikade på Costa. Seriöst, tanten som jobbade där var sjuuukt otrevlig. Och jag blev skitsur och råkade försäga mig och sa att hon var en bitch. Men seriöst, till och med Emma blev sur!

London

Här kommer 3 bilder från idag, orkar inte skriva just nu. Godnatt!

Fläskläpp

Kom hem för en timme sen. Har varit ute med Kajsa och Victoria. Eller ja, V tog en taxi hem för att hon mådde inte så bra efter en dags resade (och en förskylning). Hade en kul kväll med Kajsa och de andra, men jag saknade Vickan på dansgolvet..

Imorgon ska vi upp tidigt och bege oss till huvudstaden, London! Blir nice, bara det att vickan vill kolla på massa byggnader, booooooooring.


Saknar mina puddingar lite


Sorry att jag fick alla snygg-gener, men ni fick väl några andra gener vi inte upptäckt än

Åt helvete med himeln

Såhär mycket gillar jag att skriva uppsatser.. Hur tråkigt som helst, men det måste bli gjort. Och vet ni vad? Imorgon anländer förhoppningsvis Victoria och Kajsa på Engelsk mark. Ska visa dem runt i London på lördag och i Milton Keynes på söndag.

Sitter för övrigt och lyssnar på Den svenska björnstammen. Förutom uppsatsen känner jag mig ganska road, har precis spelat wii med mina hostsystrar och hostmamma. Jag förlorade! HUR?! Vet inte. Vann dock när vi spelade tennis hehe ;)

Söt/rolig tjej

Hey guys

Kom hem för 40 minuter sen. Har haft en trevlig kväll med grabbarna (Madde, Frida och Emma jag räknar er som killar. Okej?) hos Ellis.

Och här har vi Emil and Johan..

söt

UPDATE: JAG PLATTAR HÅRET..................... med min nya plattång. cool

Är jag rolig nu?

Hey bloggen! Kom hem för cirka en timma sedan, har varit i centrum med Frida, Madde och Emma. Tog en Mocha latte med Emma medans Fridis och Maddiee kollade runt. Åt min första cupcake, värt att nämna! Nu ska jag sätta igång med lite skolarbete och senare ska jag möta upp resten av gänget och sedan dra till en kille på skolan. Tror att det kommer bli kul, eller jag hoppas det iallafall :)

Dagens citat: "Hey can't we go and 'fika', my blog starts to get so boring. Have to have something to write about..". Gissa vem?

sun(e, saknar dig)

Tja! Har haft en bra dag. Underbart väder!!! Kunde gått utan jacka om jag hade velat, men jag behöll den på. Vi slutade innan lunch idag, så vi drog till subway och åt. Dagen blev genast ännu bättre.

ååååh

What's happening? Jag har mått bra hela dagen idag, men nu helt plötsligt har jag huvudvärk och har en tung känsla i hela kroppen. Jag vill inte vara sjuk! Speciellt inte den här veckan :( Men jag har haft det på känn, har haft ont i huvudet hela veckan och varit lite förskyld.. Ska sova och hoppas på det bästa. Godnatt!

surt

Eftersom jag suger på att ta bilder just nu så snor jag bilder av folk. Sorry

En bild tagen av Frida i London.

Bild tagen av Hanna igår under racet.

Bilder.......


Det här fick jag med mig hem igår. Älskar tröjan. Älskar att jag faktiskt hittade någonting på H&Ms rea. 100 kr fick jag buda för jackan. KAP.  River Island tröjan låg på 500 kr och Smashbox foundation cirkus 270 kr.

Snodde en bild av Nicklas, på mig och några randoms i min klass hehe. På väg hem från restaurangen..

Nice

God eftermiddag kära bloggläsare! Gårdagen vart riktigt lyckad! Började med att jag, Frida och Madde tog bussen till Milton Keynes shoppingcenter. Hittade massa fint, men köpte inte allt jag ville ha dock. Men jag fick med mig en jättefin tröja från River Island, jacka, brunpuder och en sjal från H&M och en foundation från Smashbox. Blev fotograferad och intervjuad av en tidning lite random haha. Fick stå och posea mitt bland att folk, kommer bli kändis här hehe.

Aja, efter shoppingen försökte vi hitta restaurangen vi skulle fira Linh på. Råkade gå till fel restaurang (den hette samma som den vi skulle till), men personalen var jättegulliga och fixade taxi till rätt ställe. Vi firade Linh, åt god mat och sen åkte vi hem till LB.

I LB så var vi på fest hos en kille i våran skola. Vi hade tequilarace och körde isleken. Det var inte så äckligt som alla sa att det skulle vara.. Hade iallafall jättekul igår och I can't wait until next weekend.

Har haft ont i huvudet hela veckan men idag mår jag faktiskt riktigt bra. Huvudvärken är borta och snart ska jag sätta igång med skolarbetet. Hörs senare och ha det bra!

Ps. Pratade nyss med Victoria, saknar henne.. :(

heh

Har mycket att berätta imorgon. Cya!!

Någon som har fruktsallad?

Tja! Kom precis hem ifrån Madde, vi har haft en lugn kväll framför tv. Kollade på någon dålig film, jag grät inte ens? Då är den dålig haha. Istället för att köpa godis och massa annat onyttigt köpte vi frukt och gjorde fruktsallad.

Imorgon ska jag till Milton Keynes och shoppa! Har inte gjort det på jättelänge, typ 2 veckor sen :( Eller aa, sen jag var i London.. Aja, efter shoppingen ska vi möta upp de andra i klassen och äta på restaurang och fira Linh som fyller år. Sen blir det att åka tillbaka till Leighton och gå ut och puba.

Fruktsalladen, för 4 pers + glass..

En stund senare.. hah

Trött

Sorry för den kassa uppdateringen men jag är så himla trött hela tiden. Och idag har jag varit på gymmet, simmade lite. Sen gick vi till jacuzzin och ångbastun. Älskar spaavdelningen på gymmet. Ska flytta dit. Så nu ligger jag på min säng, utmattat och trött.

Nästa vecka kommer bli grym. Kajsa och Victoria anländer på fredag och stannar till på måndagen då de tar ett tidigt flyg hem igen. Ska bli skönt att träffa dem igen. Och inte bara umgås med englandsfolket, blir ganska trött på dem lätt. Men i love them so that's okey.

Min familj har bokat flygbiljetter också! De anländer den 24e februari.. Saknar dem. Men jag har det bra här så jag ska inte deppa. Fast min säng är bättre här än hemma. Mamma och pappa, om ni läser det här så vill jag bara säga att jag vill ha en ny säng när jag kommer hem! :)

Barre

Ååh jag är så trött.. har varit och bowlat idag. Hade sällskap av min hostfamilj, Madde, Emma, Frida, Nicklas och Baranov. Kan ju bara säga att Baranov verkligen suger på att bowla..

Anyway, försov mig idag. Men jag har ju någonslags superpower och hinner gott och väl till skolan. Hade ju en timme på mig att fixa mig och äta frukost.. Jag funderar starkt på att gå och lägga mig.. aaa gört.

RSS 2.0