:)

Har fixat lite med bloggen, blir varken sämre eller bättre.
Jag vill ha en enklare bakgrund, så det blev en rosa.
Fixar lite mer senare :)

-

R.I.P Michael Jackson <3

-

Har legat på badmadrassen hela dagen. Sen ner till "träningen", där pratade vi bara om säsongen som gått och så. Vi åt glass och alla var glada. Kortfattat :)


-

Jag är sliten, och trött. Och jag tycker synd om mig själv som vanligt, illa :)




-

Sommarlov? Yes, härligt med bra väder. Spelade match igår, vi förlorade med 4-1. Jävla bönder, de gör säkert inget annat än att spela fotboll, trots det var de inte så bra.. PINSAMT.
Idag var jag och Kajsu på staan, köpte lite saker. Efter det drog jag V, K, och N till Älgsjön och bara satt där och hade fredagsmys (eller måndagsmys, jag vet inte).
 
 

-

10 år på Råssla, med samma personer, samma byggnader, samma rutiner, samma lärare, nu är allt snart slut.
Jag har velat sluta på Råssla, men nu inser jag hur roligt jag har haft.
Alla minnen där ifrån. Ryska posten i små husen på lilla råssla, spökvandringarna i D-huset, skolresan till gröna lund i 6an & 8an, övernattningen i skogen i 5an, våra misstankar om spöken nere i källaren på skolan, alla skolavlutningar som vi avslutade med fika på ängen med gamla klassen, det finns så mycket mer. Då är allt tjaffs, bråk och kompisbyten inte så märkvärdiga längre.
Vi 93or har inte varit så tajta egentligen, men ändå känns det så konstigt att jag inte kommer träffa dom männskorna längre. Vi har sett varandra i stort sätt varje dag, under hur lång tid som helst. Ja, jag vet att jag kommer träffa endel av er sen, men det är ändå inte samma sak.
Det finns personer som jag inte har stått ut med vid vissa tillfällen, men jag kommer sakna det.
Jag kommer sakna mina lärare, speciellt Kent. Han har inte bara varit en lärare, han har alltid brytt sig om en. Inte bara när det gäller skolarbetet, eller skolan överhuvudtaget.

Jag kommer sakna er, lycka till i framtiden :)


(Låten har inget med texten att göra, hah)

SISTA VECKAN, SNART DRAR VI! :)

Lite bilder från skolan idag.
Eftersom det är sista veckan på Råsslaskolan så bestämde vi oss för att göra ngt roligt. Så vi drog ihop ett gäng nior, fixade en bärbar stereo och kom in rusande i olika klassrum dansande. De flesta tyckte det var kul och dansade med, andra -94orna- var tråkiga och bara glodde. Vad ska ni göra utan oss? Jag vet inte, inte ni heller. PUSS :)




-

En bild säger mer än 1000 ord, eller ..?


RSS 2.0