Ebersteinska över alla?



Flopp. Helt klart. Domarna ändrade reglerna i mitten av turneringen, förra året vann Eber både cheerledningen och dodgeballen, men det var tydligen inte tillåtet så danspriset gick över till en annan skola. Iår hade 3 av 4 skolor vunnit lika många matcher innan finalen. Och till finalen kom Lärka (som vann danspriset) och Haga. Hur konstigt som helst med tanke på att De Geer egentligen inte skulle ha chansen till att vinna finalen pga av danspriset. Och det som är mest irriterande är att Hagas rektor anordnar det hela och de vågar väl inte möta oss i finalen igen (de förlorade förra året ;)). Och det var massa krångel när finalisterna skulle presenteras, först säger de att Eber och Haga hade gått vidare. Sen säger de att det har blivit fel, och att Haga och Lärka ska spela. Då packar eber sina grejer och går där ifrån. Efter cirka 5 min ropar de tillbaka oss igen och säger att det har blivit fel ytterligare en gång. Vi går tillbaka in igen, och de ska presentera finalisterna. De säger ännu en gång att det har blivit fel och att de som ska spela är Haga och Lärka. Och där tog mitt tålamod slut, blev så sjukt sur och arg. Varför säga att vi ska komma tillbaka när de ändå gav oss samma resultat? För att håna oss? Antagligen. Lärka vann sedan mot Haga. Alltså vann de både dans-och dodgeballpriset.

Eber spelade en sista match mot Kungsgård, iklädda i bara kalsonger. Det var något jag missade eftersom jag var skitsur och var påväg mot skolan igen. Attans. Nästa år ska jag vara med i vårat dodgeballag. Då ska jag se till att vi vinner. Och att jag får spela i endast kallsonger. Så nu vet ni vad ni har att se fram emot.

inget stämmer när jag tänker, jag har fel på hjärnan

Kommer gymnasieslaget i år bli en flopp? Känns nästan som det. Haga tror sig lite för mycket vaa. Snor våran tandborste och kastar ägg och stinkbomber på Eber. Kom med något bättre snälla. Det enda de vill är att skapa något slags hat skolorna emellan. Som eber och lärka (som i sin tur håller på att dö ut?). Det känns bara fjantigt, och liksom Hagakycklingen? Nja, allt är bara så tillgjort. Vuxen Nivå tack!

Igår skrev jag ju att omvårdnadsprogrammet ska flytta till De Geer, nu har jag fått reda på att de kanske ska flytta natursamhällslinjen dit också. Jag vet inte riktigt om det är bra eller inte. Det som är positivt är att det börjar bli lite mer som Teknis, alltså så som det var för länge sen. Det negativa är att det blir färre elever på skolan, och NS:arna behövs också. Skiter fullständigt i om OP byter till lärka, det blir nog bara bättre för skolan eftersom de sänker medelbetygen och kostar onödigt mycket pengar. Utbildningen kostar och flertalet elever på OP skolkar ju. Alltså blir det bättre för oss andra som bryr sig om hur det går i skolan. Man kanske skulle kunna lägga de där pengarna på annat, såsom nytt matriell eller liknade.
Gud, jag börjar låta som en riktig naturvetare.

Nej, nu ska jag fortsätta plugga (heheh NV:arn)


Sammanfattning av förra årets gymnasieslag, då eber vann.

This spring has been the weirdest one, this far

Haha jag lyckas alltid somna när jag badar. Så himla skönt. Idag märkte jag att det bara är ca två veckor kvar till vi slutar skolan. Helt insane!!1 Trist att behöva byta klass i 2an bara. Jag som går i en sån bra klass, det enda dåliga är att alla är så bra i skolan. Haha, det gör att man känner sig sämre än vad man egentligen är. Det är tur att Johanna och jag har varandra iallafall :(

Hade som sagt sovmorgon imorse till halv 11. Kunde sova enda till klockan halv 8, så sent har jag aldrig gått upp på en skoldag under gymnasiet. Aja, ska nog ta och plugga lite jag går ju trots allt NV.

HAAAAHAHA omvårdnadsprogrammet ska flytta till De geer. Fan vad kuuuul haaaah. Puss på det vaa

Norrköping är drogavvänjning


Lite sent videoklipp men hellre sent än aldrig? 

Och jag får damp på Haga som har våran tandborste, shame on you! Och gissa vem som har sovmorgon imorgon igen? Hihih, jag!

Helgens bilder



Jaha, kanske är dags att blogga om helgen? Inte så mycket att blogga om egentligen men vi kör på ett inlägg ändå.
I fredags köpte jag, Kajsa och Victoria pizza (och massa annat äckel) och satte oss i folkparken. Det var mysigt enda tills "festen" som var en bit bort spårade ur. Folk hade nog lite för rolig i buskarna. Mys.

I lördags var det dags att spela tennis igen. Det var perfekt väder för att spela utomhus <3 Sen hände det inte så mycket mer. Jag spelade badminton med min syster typ haha.

<3


Efter ett drygt samtal med en thailändare (?) var kajsa och jag en varsin kentbiljett rikare. Vi skulle egentligen hämtat ut 3 biljetter men Victoria skulle inte ha sin så vi sa att vi bara skulle hämta ut två. Då blev det ett jävla liv från henne och hon påstod att man inte kunde göra så. Men vi har erfarenhet av att man inte måste hämta ut alla biljetter och vi förklarade det för henne. Men nej, hon var stensäker på att man inte kunde hämta ut bara 2 st. Hon var riktigt otrevlig och blev så ägd sen när det funkade. Om man inte kan kontrollera sitt humör ska man inte
jobba inom ett yrke då man har kundkontakt. Huvudsaken var iallafall att vi fick våra (två) biljetter. In your face bitch!


Räknar IQ min vän
Siffror & tal
En nolla i mängden
försummbar och svag


Ingen lever ditt liv och luften är fri

Men alla mår dåligt och alla mår skit
Håll det där för dig själv och ditt usla liv




AD/HD

Tja bloggen! Det har inte hänt någonting kul alls idag. Fast ändå en ganska skön onsdag till skillnad från andra onsdagar :( Sånt gillas. En sak som gillas ännu mer är att vi ska hämta ut biljetterna imorgon <3 Kommer vara så lycklig efter det. Ännu en biljett i min Kentsamling. Jag ska ju på AC/DC snart också. 3:e juni bär det av till Stockholm, sen 2 dagar senare ska jag på 60-årsfriande i Danderyd. Blir mycket Stockholm i sommar. Sånt gillas också.

Solen skiner och jag måste plugga. Och jag vet inte hur länge jag har suttit med det här inlägget. Antagligen alldeles förlänge, men jag blir distraherad av andra saker hela tiden. Dags att avsluta med en bild.


Visst ser jag oskyldig ut? Nästan lika effektiv min som hundvalpsögonen. Fast jag gillar nog min dryga blick mest..

Elever

Jaha, vad ska man skriva om dagen. Vart i skolan som vanligt. Mvg på ett samhällsarbete, typ skoldagens höjdpunkt. Sen fick jag ett väldigt roligt sms också.. fast det är inget jag kan nämna här egentligen. Gjorde vickan glad genom att ge henne choklad. Gud vad snäll jag är.

Sen var det återträff med gamla klassen. Trist att inte alla kom, ville gärna prata lite mer med folk som man bara har kontakt med via datorn ;) Men jag antar att de inte kom för att de har så mycket att göra i skolan.. ajo, måste vara så. Efter den fartfyllda återträffen gick Kajsa, jag och Victoria ned till Piren (?), och satt där ett tag och pratade. Det var hur varmt och skönt som helst trots att det var relativt sent. Sen blev det en mysig promenad vid vattnet hem.

P.s jag har världens roligaste kompis, så kul att man dör lite ibland.

OBS, BILDEN ÄR EJ TAGEN IDAG!!!1

Just deeeeeeet, jag dog när jag kollade på Gossip Girl idag. Victoria läs inte det här. Chuck blev skjuten av några äckliga gangsters när han skulle till Blair för att fria. Vet inte om han är död eller inte. Han får inte vara död, han är typ anledningen till varför jag kollar på GG :( Ååååååååååh vad ledsen jag blir.

Nåt för dem som väntar

Shit, varför har jag inte uppdaterat bloggen? Är jag död, borta?
Nej, jag har haft mycket att göra. Och sen har jag varit på Västkusten. Så skönt att åka bort ett tag. Men nu är det back to reality.

Tråkig måndag, fint väder dock. Har ingen iPod längre, kul att folk är fattiga. Tråkigt för er, ännu tråkigare att det ska påverka mig. Idag har jag gått på handledarkurs med pappa, jag ska ju börja övningsköra. Det ska bli spännande att se om jag kan köra bil. Jag är ju en höjdare på att köra moppe iallafall (H)

Kajsa är dagens hjältinna, räddaren i nöden. Hon har nämligen bokat till biljetter till Kent och jag dör, dör. Ska börja räkna ned dagarna, det kommer kännas som evighet. Men det kan jag stå ut med.



Fint väder. Fin utsikt. Fint berg. Fin glass. Löv it <3

Så drog ja



Nu drar jag till skolan, cya later bitchesssssssssssssssssssssssssssssssss

LSD, någon?

Måndag. Matte, svenska, kemi, fysik. Inte kul, fast ändå skönt att vi hade håltimme istället för engelska. Imorgon har jag nationella i engelska, och sen ska jag skriva ett matteprov som jag missade när jag var sjuk. Behöver egentligen inte göra provet eftersom det ändå inte kommer gå på betyget nu när jag gör det försent, men det är bra att se lite vad man kan och inte. Det är ganska irriterande att jag måste göra allt imorgon då vi är lediga. Niceeeee

Sitter och pluggar lite matte inför nationella som ska skrivas på onsdag. Jag måste säga att matte A är väldigt lätt, matte B är något svårare. Men ändå inte så svårt som alla säger att det är, de säger att matte B är svårast? Vore ganska soft om det var så eftersom att jag ska läsa enda till matte E :D Kul. Just det, imorgon ska jag på möte om England-resan som ska ta plats i januari. Spännande.

p.s det var matkring på lunchen idag jag gillar inte ärtor :P


Bästa bloggen

Tja homies! Imorgon ska jag till skolan, det var länge sen. Känns inte så kul att komma tillbaks igen, jag hade det ganska soft hemma på soffan. Det var dock inte lika soft att vara sjuk, men det är smällar man får ta.

Idag var jag som sagt på konfirmation. Liten kyrka, mycket folk, huvudvärk. Ganska mysigt. Vi åkte till min kusins farmor och farfars hus efter själva kyrkdelen. Åt mat och fikade. Presentutdelning. Ja, the basic things liksooom. Och jag hade ingen kamera med mig, kände mig tom, rädd. Pappa den lilla filuren fick låna med sig den när han åkte ned till gotland. Han skulle egentligen med till konfirmationen men det blev massa krångel med flygmaskinen så han hann inte komma och det resulterade i att jag inte hade någon kamera :))

Aja, nu är det sovdags för mig. Ska upp tidigt (05.30 senast :D) imorgon. Mmmmmmmmmmh längtar. Puss

hehe (6)


Dryg-sara

Supersnälla silver-sara

Ser ni skillnaden?

Superstarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr



Har blivit galen av att vara hemma hela veckan. Var tvungen att komma ut lite, så jag följde med mamma och Hanna till Ingelsta. Tröstshoppade ett halsband, tights och en bh. Kändes bra. Känns fortfarande bra. Imorgon ska jag på min kusins konfirmation. Jag gillar inte kyrkan, fattar inte varför jag konfirmerade mig överhuvudtaget. Aja skitsamma, ska nog bara ta det lugnt ikväll ska upp hur tidigt som helst imorgon (r.i.p).


Längesen vi sågs

Okej, nu fick jag dampet. Saknar min fula och så bästa blogg. Men från och med nu är den återupplivad. It's alive! Gud vad skönt det känns, så simpelt. Livet är hårt när man bloggar på wordpress. Man känner sig så tråkig.
Vad har hänt den senaste tiden? Ingenting, tror jag. Tiden flyter iväg. Om 6(?) veckor är det sommarlov. Ett lov som kommer bli hur bra som helst. Sommarjobbet är fixat, har ett antal bra planer och så sjukt bra umgänge.

Känns inte som att jag har så mycket mer att skriva. Kan iof kopiera mitt senaste inlägg från min gamla blogg. Here it comes.

"

Jag har haft årets längsta vecka (so far), dels för att vi har haft nationella och för att jag har vart sjuk (<3333333). Så sjukt (<- heheh) jobbigt att bara vara hemma. Har nog kollat på nyheterna minst 5 ggr per dag, och miljonlotteriets lyckohjul (?) har gått på repris också. Och sen har jag sett Avatar 2 gånger, trots att jag inte gillar den. Mhhhhhhhm så grymt kul assååå.

Idag har jag kokat ris själv, för första gången. Tro det eller ej, men det blev helt perfekt. ”ehehe jag har aldrig lagat mat i mitt liv xD :P ” så brukar det låta från flera olika håll, men det roliga är att alla har gjort det. Blir så sur på sånt. Aja, jag kan laga mat i alla fall, satsar på att bli hemmafru. Måste bara träna på att städa, sen är jag en fullbordad. Great.

Det blev ett dåligt inlägg, men jag orkar inte skriva nu egentligen. Får bli ett något seriösare inlägg senare. cya"


RSS 2.0