Ingenting är vettigt 03:30

Har inte orkat blogga under de senaste dagarna. Dels för att jag har gått i skolan och sen för att jag har läst 24/7. Inte skolböcker alltså utan mina älskade True Bloodböcker. Trodde att jag hade läst ut den sista boken i serien men insåg efter lite research att det finns en till. Lyckan var enorm, fast jag råkade läsa på wikipedia vad den handlade om och hur den slutar. Men det är skitsamma, jag ska läsa den ändå. Fattar inte varför texten är fet, och varför man inte kan ändra det men jag orkar inte det just nu.. Klockan är liksom halv fyra och jag vet inte varför jag sitter uppe egentligen.

Hehe ja sitter i sängen ska snart sova godnatt :P

P.s random spydde igår

Den som dör får se

Jaha vad ska man säga. Idag gick jag i skolan? Hade fysik, biologi, idrott, engelska och sen matte C!!! OMG. Typ. Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har påbörjat min 5:e Truebloodbok, betyg än sålänge: 3 av 5 huggtänder. Imorgon har jag världens bästa skoldag, börjar klockan 10 och har bara 2 riktiga lektioner, matte och mikrobiologi. Känns bra faktiskt. 4 av 5 pennor, ungefär.


<3

Ja, vi vet du behöver hjälp

Mikrobiologi, kemi, biologi och engelska. Ni hör ju bara hur kul det låter. Okej, det låter värre än vad det är. Trodde jag skulle dö när jag såg schemat, men jag insåg att det är bara att stå ut. Jag fick mvg i biologi i högstadiet och då kan jag få det nu med. Det är bara att jag bestämmer mig för det och jag kommer få det. Men frågan är om det är värt tiden.

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött. När jag kom hem råkade jag somna på soffan ett tag, men jag är fortfarande trött. Helt sjukt. Och jag vet seriöst inte hur många gånger jag har lyssnat på Dom som försvann de senaste dagarna. Minst 15 ggr idag.

Känner mig söt.............

Låt oss bli dom som försvann

Jag har aldrig varit såhär opepp på att börja skolan i hela mitt liv. Ångest. Nej, det känns inte bra alls. Jag vill inte gå i 2:an, jag vill inte läsa kemi, jag vill inte läsa matte, jag vill inte sluta efter fyra varje dag, jag vill inte att mitt busskort ska sluta gälla efter klockan sju. ÅÅÅÅÅH. Det enda som är bra är att jag slipper att läsa tyska. Och jag hatar hösten, så himla onödig årstid. Den är bara seg och ger mig ångest. Får se till att hålla mig sysselsatt, fast det kommer nog inte vara något problem med tanke på vilken linje jag går.

Man blir trött på ditt jävla gnäll.

Låt det förflutna vara glömt

Vi viker oss på asfalten av skratt
Ingenting kan röra oss i natt

Vickan med partytricket.

Kajsa med partytricksbruden.

det var ju lite konstigt sagt


Naw, han är ju så gullig i mellansnacket <3

Lev som en gris, dö som en hund

Hahaa, ni ska bara se mina bilder på min dator. Har så många sjukt fula och roliga. Något som inte ni kommer få se i bloggen dock :) Här har vi några av de lite normalare bilderna. ENJOY!!!!

Fina bilder va?? :D Och ni kan ju se min hög av skolböcker bakom mig.. skön hög.

Sara är galen och vill va det

Antar att jag är tvungen att skriva lite om dagen. Blev väckt av att min syster Hanna slog en kudde i mitt ansikte. Ingen bra start på dagen alltså. Gick upp, duschade, fixade mig lite, åt, åkte in till stan. Inne i stan träffade jag Johanna, vi gick lite på stan och jag köpte en tröja, fikade lite. Sen mötte vi upp Mariah (som är utbytesstudent från Kanada), Madde, Emma och Johanna. Vi gick till Rix fm-festivalen som sög. Kanske för att jag hade så grymt ont i mina fötter. Man ska inte gå i ett par nya skor när man ska på "konsert". Senare kom Caroline och Emelie. Vi åt mat och kollade på fyrverkerierna och gick en massa. Trotsade regnet och tog av mig skorna och gick omkring i strumpor. Fräsch tjej.

Gillar sockervadd.

Gillar att vara med på kort.

Gillar mina kompisar.

Gillar......... nej. Hahaaa

Gillar min nya kompis som jag hittade när jag gick hem ensam från bussen. Han sitter i min säng just nu.

För trött för en rubrik

Kände att jag var tvungen att blogga lite, mitt i natten.. Har egentligen inte någonting att skriva, men äsch. Idag har jag målat naglarna. Kul dag. Börjar tröttna lite på min blogg, det behövs lite förändring känner jag. Men det suger att jag inte hittar photoshopskivan, inte för att jag gör några komplicerade headers eller så men jag kan ju inte sitta och fixa i paint?

Imorgon är det Rix Fm-festival här i lilla Norrköping och så jag antar att jag ska pallra mig in till stan. Känner ett litet shoppingbehov för tillfället men vi får se hur det blir med det.

Ni måste typ lyssna på den här låten, faktiskt ganska bra. Brukar inte gilla kvinnliga artister men jag gillar den här låten, eller så inbillar jag mig att jag gillar den bara för att Krunegård är med och sjunger lite. Han är ju bara för gullig i videon, han står där och hänger. Sjunger lite, softar lite, är bara gullig. Ge mig en liten Krunegård och jag slutar upp med att vara så självupptagen. Bra deal va?

Rockbjörnen?


Klicka på bilden (som är en länk) och sen rösta på Kent en gång varje dag enda till den 25:e augusti. Älskar att ni inte kan göra något annat att att rösta, min önskan är eran lag. Mjo, nästan iallafall. Puss

Den som dör får se

Åh jag älskar sommarlov, vill verkligen inte att det ska ta slut. Men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till alla rutiner och träffa alla i skolan. Kommer dö av att komma hem klockan sex varje kväll och det första man måste göra är att sätta sig och plugga. Men man måste tänka långsiktigt, det är värt att plugga sönder i två år till (okej, inte för att jag gjorde det i 1:an, men ändå) och sen komma in på en bra utbildning.

Känner mig lättad efter min lilla shoppingdag igår. Och som grädde på moset mocha latten fick jag sällskap av Kajsa. Från min sida konsumerades det ett par skor, en klänning, en stickad tröja och smink. Så nu är jag nästan redo för skolstarten. Fast en kappa skulle ju inte sitta helt fel, men jag hittar ingen som duger för mig hehe. Antar att jag får leta ett tag till..

<333333333333333

DÖDA MIG LÅNGSAMT.

Klicka på bilden..

Dalarna

Nu är jag hemma från Dalarna. Kommer inte ens ihåg om jag skrev att ja skulle dit i helgen? Aja, jag är hemma iallafall. Skolan börjar om en vecka. Måste göra massa saker nu under veckan, utnyttja varenda liten timme. Men jag är nöjd med mitt sommarlov. Har hunnit göra ganska mycket. Jobbat i 3 veckor, åkt till västkusten med Kajsa och Victoria, gått på Kent som spelade i Stockholm med Kajsa, följt med Victoria till Spanien, åkt till Dalarna med familjen, varit ensam hemma, gått på utebio, fikat, shoppat, fått ragg (haaaahaaa). Ajo, det känns bra.




& det var så längesen att jag glömt bort hur det känns att komma hem

Känner mig lite lost, försöker att komma tillbaka till verkligheten. Dvs bloggar, facebook, trueblood, TV, dator, nyheter, mobiltelefon. Men Spanien var skönt. Sköna ragg. Orkar inte skriva just nu, kom hem för ett tag sen. Blev väl mottagen här hemma med nybakad blåbärspaj. Mamma hade bakat den bara för min skull. Snällt.


Håna oss vi rör oss ni står still

Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler Du svagt
och viskar till Mig Du
är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls…

Den låten ska jag lyssna på om vi störtar. Men sannolikheten för det är ju inte så stor. Att vi störtar alltså.. Om en halvtimme åker jag med pappa till Skavsta, han ska till jobbet så jag åker med honom. Måste växla pengar och så innan jag möter upp Victoria och hennes familj. Sen bär det av till Palma. Där väntar kanonväder och det är ju bara för bra. Ska ju träffa Kissie där, alla vi stora bloggare måste ju gå ihop mot medelklassen heheheheh. Nej, inte riktigt så kanske.

Hejdå alla bloggläsare, kommer sakna er så mycket!
P.S ni kan ju kommentera lite när ja är borta :P

9707

Imorgon gäller det. Imorgon tar jag min packning och flyger söder ut. Så idag har jag packat det mesta, kollat på True Blood. Jag har funderat lite och vad behöver man ha med sig egentligen? Pengar, bikini, kläder, underkläder, skor, kamera, handduk, tandborste, plattång.. blablaa. Packar alltid för mycket, det suger.

Ep. 31: Clip - Eric and Sophie-Anne

RSS 2.0