I've got the power


Ska ta en powernap, hörs om 2 timmar!

The show must go on

Jag har hunnit med att besöka 3 länder under ett halvår. Grymt. Nu kommer allt englands folk attakera mig, men inget kan slå Floridaresan. Har nog aldrig slappnat av så mycket som då. Ska flytta dit.

Spanien med Vickii. Här var man någolunda brun och så.

Underbara Florida, I love you.
London, I love you too. Men du är hästlängder ifrån Florida, sorry

Sunday :PP

Jag är typ sjuk och det suger. Eller inte sjuk kanske för jag, som är odödlig, blir aldrig sjuk. Har ont i huvudet och fryser. Det är faktiskt ganska kallt här, trodde inte att det kunde bli kallt i England.. Men det är smällar man får ta antar jag.

En bild från London, tagen av Elin.

Bilden har inget med inlägget att göra över huvudtagen. Men jag tänkte bara visa er en liten del av mitt rum hehe :P

Aja, Robin tjatar hela tiden om att jag ska länka hans playlist. Done.

Bed <3

Igår gjorde jag världens kap. Ett Bed Head-glansspray för 3,5 pund (ca 35 kr). Helt sjukt, skulle kostat minst 3 ggr så mycket hemma om inte mer. Så jag är ganska nöjd eftersom jag vet att det ÄGER!!

SWEDES not in ACTION

Tja! Har inte varit så pepp på att blogga idag. Vaknade ganska sent och gick upp till staden. Skulle fixa med vårat Life in UK-projekt. Intervjuade 2 personer, åt på subway, frös ihjäl. Jag är inte den som fryser, men jag trodde att jag skulle dö på vägen hem. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Legat framför TV:n, så himla underskattat. Ska göra det oftare.

Klockan åtta kom Madde och Frida hit. Vi kollade på någon musikal som faktiskt var ganska bra.. Sen spelade Madde Mannen i den vita hatten (16 år senare) på piano, ääälskar den låten. Sen spelade vi Wii. Måste tillägga att vi åt föööör mycket sötsaker. Over and out!


Fredag

Okej, jag måste bara säga att Emma och Madde förvred sanningen lite i inlägget under! haha. Kom iallafall hem för ett tag sen och ska snart gå och lägga mig. Har haft en bra dag trots tråkigheter på slutet. Hare gött

p.s om ni jämför mitt inlägg och deras inlägg kan ni se hur dålig blogg de skulle ha om de hade bloggat inga punkter eller stora bokstäver bara massa text utan slut typ som den här lilla texten fast värre ser ett långt inlägg utan punkter kommatecken och storabokstäver jag skulle dö iallafall dö av frustation vet inte ens hur man stavar det men skitsamma det är ändå ingen som bryr sig eller okej nu när jag läste inlägget igen märkte jag att det var bara madde som skrev dåligt sorry emma for blaming you

SWEDES in ACTION

sitter här i saras lilla rum i det just nu väldigt kalla landet england.. vårt lilla gäng var på tescos idag( typ ica) och sara langade sprit till alla i klassen, de frågade inte ens efter hennes id vilket var boring.. så hon tryckte upp id-kortet i kassatantens face! (vilken tjej den där sara!!)/ by emma och inte nog med det utan sen gick vi hem till sara med alla våra sprit flaskor och försöker diskret lämna kvar dem på trappen medans vi förklarar för saras värdmamma (som är polis) om våra planer för kvällen och då ska såklart flaskorna välta och föra världens oljud. kan bara säga buuusteeed! /by madde

Mobilblogg

Hey! Ligger just nu på min säng, men ska dra mig till skolan om 5 minuter. Ovärt, har tråkigaste dagen idag.. Men det är bara att stå it, imorgon är det helg och jag ska typ inte göra så mycket. Känns bra, kanske ska dra hit lite folk och laga middag på lördag. Om någon har lust dvs, många vill nog ut. Men seriöst, palla gå it både fredag och lördag varje helg? Ska, måste rusa. Herrå!!!!

Love you guys

Om allt går enligt planerna så är Kajsa och Victoria här om två veckor! Kommer bli grymt. Saknar er ju.

Lillördag?

Nja, för vissa var det de. Men vi har ju skola imorgon så jag tänkte till lite hehe. Smart tjej. Idag har vi firat Josefin som fyllde 18 år! Grattis mate! Hon hade redan varit och konsumerat alkohol den rackaren! Har som sagt lite ont om tid men jag var tvungen att blogga lite eftersom jag inte har kunnat göra det de senaste dagarna! Kommer lägga upp lite bilder och sånt imorgon efter jag har gymmat tror jag :)

London <3

Måste bara säga att jag inte har haft internet uppkoppling på två dagar så jag har inte kunnat blogga! Man here we go! Var som sagt i London i måndags. Loved it! Har inte tid att blogga egentligen men jag kommer lägga upp ett inlägg om ikväll alldeles strax också.

Off to London

Hey guys! Har precis ätit frukost och ska snart bli hämtad av Maddes host. Vi ska ju nämligen till LONDON idag, woho. Vi ska först till parlamentet och sen får vi lite egentid och sen ska vi se en teater(?). Aja, måste rusa hare gött!!!!

Birthday!!!

Okej, nu hade jag tänkt att summera min dag lite kort. Började dagen med att vakna kl 10. Tog en snabbdusch och sen när jag skulle gå ner och äta frukost så märker jag att min hostfamilj har "pyntat" huset med massa ballonger och grejer. Vid halv 2 hämtade vi upp Frida och Madde och sen åkte vi och åt på restaurang. Det blev en typisk engelsk söndagslunch. Sen åkte vi till Emils place där alla andra var. Vi åt tårta och firade mig. Riktigt bra dag. Tack till alla som var med. Ni är bäst! <3

Crazy

Blev som sagt "utgång" igår. Först till The Office och sen vidare till någon randompub. De som ägde pube var jättetrevliga och de sjöng för mig. Fick även en drink vid tolvslaget :)

Stolt

Crazy people!

cool


Ja, vad ska man säga? JAG ÄR 18 ÅR!!!!1 Mitt första inlägg som myndig, fett ballt

Den som dör får se

Tjena! Ska snart dra mig till Madde, jag tror att jag ska vidare till Emma sen och fixa mig lite :) Känner mig lite mer taggad än förut. GOOD. Aja, glöm inte att säga grattis till mig imorgon! :( Mitt engelska nummer är förresten: 07580430212 ;))

Sista kvällen som 17åring dåååå

18

Vet ni en sak? Imorgon när jag vaknar är jag 18 år! Helt sjukt. Jag känner mig som en liten skitunge men ändå så är jag snart 18. Idag är jag trött, orkar egentligen inte göra någonting ikväll men jag känner att jag kan ju inte sitta hemma medans de andra vill gå ut och fira mig. Ganska meningslöst för dem då haha :) Men jag antar att jag kommer vara lite mer taggad senare ikväll.

Kommer säkert tycka jättesynd om mig själv imorgon bara för att jag bara har med mig två presenter som jag ska öppna imorgon när jag vaknar.. En från mamma och pappa och en från mormor och morfar.

Emma igår

Frida


weekendd

Jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer hinna blogga i helgen för att jag kommer ha fullt upp :( Ikväll ska jag först till Madde och sen vidare till The Office. Och imorgon ska vi ut och fira mig, vet dock inte vilken pub än.. På söndag så ska jag på restaurang med min hostfamilj och sen senare tror jag att jag ska träffa mina kära klasskamrater. Och på måndag ska jag till LONDON! Kommer bli sjukt nice.

Ska ta mig en powernap och sen göra mig redo inför kvällen!

Kötta

Hey! Kom hem från gymmet för ett tag sen. Emma och jag köttade! Men innan gymmet var vi i den lilla staden och åt på subway (<3) och kollade runt i lite affärer. Jag gick läskigaste vägen hem från gymmet btw. Ni vet de gatorna i filmer man inte vill gå på? En sån gick jag på ensam, det var mörkt och fullmåne. Och sen gick jag förbi en graveyard (kommer inte på svenska ordet.. haha). Jag är iallafall hemma och levande.

Och här har vi en bild på mig och frida från i söndags! Bilden har Magda tagit och inte jag :) Om ni inte vill att jag använder era bilder så är det bara att ni säger till :(

Dramaqueen

Här kommer två bilder från våran dramalektion vi hade idag. Det är Linhs bilder och inte mina, vill bara göra det klart för er. OK?!



Älskar att jag trodde att jag skulle dö där ett tag.. kunde verkligen inte andas haha

Watch out

Hey bloggen! Sitter på min säng och ska strax sätta igång att plugga. Har haft en ganska bra dag idag, inte för att det har hänt något speciellt. Började dagen kl 9.15 (som vanligt, love it) med biologi, sen hade vi en timmes hål sen hade vi två dramalektioner och sist matte.

Saknar min plattång som jag glömde/lämnade hemma i Sverige. Någon som har lust att skicka en med posten? Snälla? Jag fyller faktiskt år på söndag. Så nu undrar ni säkert vad jag önskar mig? Hm.. En klocka, smycken och en iPad. Vill helst ha en klocka, meen tror inte att jag kommer få en. För jag vill ju inte ha en klocka från ur&penn eller något liknande :( Aja, over and out!

Varför klaga på vädret?


heh

Heej ska snart iväg på någon kinesisk cirkus med min värdfamilj. Ska bli riktigt kul. Och jag vet att jag har uppdaterat dåligt under gårdagen och idag ; men jag kanske drar till med ett inlägg när jag kommer hem ikväll

söt

Har inget att skriva..

Ser ut som att jag har löshår, måste klippa mig va

Walk idiot walk

Heey! Blir ganska stolt när jag kollar vart mina läsare kommer ifrån, folk här i England läser min blogg! Awesome, keep that up! Haha, tänkte precis skriva att jag inte hade gjort så mycket idag.. Men där hade jag fel. Gick upp klockan 9 och åkte till gymmet. Gymmade i cirka 1,5 timme, GICK hem. Jag bor typ 40 min från gymmet.. Hade cirka 40 min på mig att duscha och sminka mig lite snabbt. Gick till Madde, gick till tesco ( 35 minuters promenad <3) mötte upp de andra. Gick till John Duxbury, min rektor, tog säkert 1 h. Åt cream tea, så himla engelskt. Man äter scones med grädde och sylt och till det dricker man te, det var faktiskt väldigt gott! Ni måste äta det någon gång :(

Hos John kollade vi på Man. United vs. Tottendam (?).. meeeeen jag kan inte säga att jag var speciellt intresserad av matchen. Var mest intresserad av att sova men neeeeeej, för då skulle man gå hem igen. Om det är någon som läser min blogg som inte har något liv kan ju den räkna ihop hur många timmar jag har gått idag? Thanks :(


Hey yaaaa

Kom precis hem från puben, ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och gå till gymmet! Nice..
hehe
Och jag måste bara säga att jag och Emma är så bra på att spela biljard. Engelsmännen fuskar!

Fridaay

Jahapp då var det lördag igen.. Har varit här exakt en vecka nu. Känns bra faktiskt.

Igår blev det "utgång", först var vi hos Madde och chillade lite. Sen drog vi ut och träffade både svenskarna och massa engelsmän från skolan. Det var ganska kul, en liten pub dock.. Aja, ska duscha nu.. Idag blir det shopping i Milton Keynes! Wohoo

Pantomime!!! YEEEEEEY

Heeeeeeey jag är hemma från pantomime och det var riktigt kul. Jag åkte med två tjejer från skolan dit och de var väldigt snälla, gillar dem redan :) Anyway, pantomimesaken är en slags "fairytale" där det finns några goda och sen några onda. Grejen är att när de onda kommer in ska man bua och när de goda kommer in ska man hejja typ. Det roliga är att alla går in för det, de vuxna, barnen och till och med de som är i min ålder. Och folk skriker ut randomkommentarer.

Pantoo

Hey! Idag har jag inte gjort något speciellt, gått i skolan. Hade biologi, engelska, matte och 2 dramalektioner. Drama är det roligaste ämnet vi har, och vi ska göra en egen pjäs snart. Kommer bli grymt, känns som att de flesta är ganska "tagged", citerar Max.

Ikväll ska jag på en slags teater om jag inte fattat det helt fel. Pantomime kallas det, det är egentligen för barn men det verkar faktiskt ganska kul..

Bilden är ju inte den snyggaste, men jag är ju liten galen av mig så jag lägger upp den endå!

Fit for fight

Har precis sminkat mig klart och ska alldeles strax gå ner och äta frukost. Vi börjar "tidigt" idag, 08.55.. Har typ inte tid att skriva mer, måste bädda min säng också.

Tea? Someone? :(

Kom precis hem från Madde. Vi hade det riktigt trevligt, drack te, pluggade, pratade and so on. Mamma om du läser det här: JAG HAR GJORT MINA LÄXOR! Woho. Känns bra, matten och engelskan är klar. Nu har jag bara Life in UK-uppgiften kvar, men den ska jag göra i helgen hade jag tänkt.

Måste bara påpeka att jag drack 4 koppar te hos Madde, det är så mycket godare här. De dricker det heeela tiden. "Do you like a cup of tea?" är typ standard frågan. Älskart heh

En pub som jag gick förbi när jag var påväg till Madde, visst är den gullig? :(

Score

Heeeeeej people! Ska snart dra mig mot Maddes place. Vi ska dricka te och förhoppningsvis plugga lite. Och ni vet inte hur konstigt det känns att skriva på svenska när man pratar engelska hela dagarna. Jag tänker typ engelska också :(

Och ni ska bara veta hur billigt allting är! Igår köpte jag 400 hårspännen för 99 p, alltså ca 10 kr. Köpte även Denivit-tandkräm för under 10 kr, de kostar mer än 30 kr hemma. Win! Aja have to go! Cyaaaaaaaa

A nice one

Nu blir det ett lite längre inlägg hade jag tänk mig. Kommer dock inte ihåg vad jag skrev förut. Men jag har typ skrivit ett dagboks "inlägg" i mitt block.. Jag gillar att skriva om vad jag har gjort på dagarna, och det är så kul sen när man läser det om några år och kollar tillbaka vad man har gjort.

I skolan idag så blev vi svenskar bjudna på en fest nästa fredag. Ganska komiskt att vi inte ens hade pratat med dem innan, men det är kul att folk vill ha med oss på saker. Vi pratade med några andra som ville åka till Milton Keynes med oss och gå på bio och äta och så. Ser fram emot det! :)

Och mmm jag har lite svårt för att hålla mig seriös :(

Du sätter själv dina gränser

Okej, det blir ett kort inlägg.. Idag har jag varit i skolan, men hade bara 3 lektioner så jag slutatde vid 12.40. Vi pallrade oss upp till staden och åt på subway. Gick och kollade i lite affärer, hittade en fin tröja på Newlook men det blev inget köp.

Sen har jag inte gjort så mycket mer, ska fortsätta göra min engelskaläxa. Cyaaa

Huset jag bor i, stort för att vara i England.

Subway <3 De äter chips till lunch, sjukt!

hehe

Hey guys, I'm supposed to write you a nice text but I'm to tired. So I'll just go to bed and then I'll write tomorrow. Is that okey? Well thats what you get..

Cya tomorrow then!! hehe

I did take any photos today so I picked one of my sister and her guinea pig. Cute huh?

first day in school

Okej kära läsare, nu ska jag skriva ett ordentligt inlägg. Jag kom alltså hit till England i lördags. Mötte upp min värdfamilj vid skolan jag går på. Åkte hem till dem, pratade och åt. De visade mig runt i huset och sen innan vi skulle gå och lägga oss kollade jag på film med barnen i familjen.

Igår utforskade vi staden vi bor i, riktigt mysigt. Glömde dock ta med mig kameran. Några av killarna hade tydligen tagit deras första öl, och de var stolta. Vi åt på Subway är liite besviken, det var godare i Usa :( Aja, sen gick jag hem. Sen åt vi middag, potatismos och korv, grönsaker och sen någon konstig sak som jag aldrig sett tidigare.. Ni som känner mig bra vet att jag varken äter korv eller potatismos. MEN jag åt. Kände mig duktig. Och jag måste bara säga att deras te är såå mycket godare här än hemma.

Och idag har jag varit i skolan för första gången. Det är svårt att hitta alla klassrum, det finns ingen logik i placeringen av klassrummen. Vi fick iallafall en liten guidetur av några engelska elever som visade oss runt. De är väldigt trevliga. Så himla kul för att jag hörde några lite yngre tjejer säga "god, he is hot!" om någon av de svenska killarna och sen kom de på att vi förstår engelska. Och killarna visslade efter oss i korridorerna, fast de var små så jaaa



In leighton buzzard

Hey guys! Whats up? Okej, jag skojade bara. Orkar inte blogga på engelska för tillfället.. Kom precis hem från "the town" och det är faktiskt riktigt mysigt. Och quess what? Det regnar inte!!!! Så himla skönt, det finns heller ingen snö och det är som våren är hemma i sverige (vad var det jag sa mamma och pappa? Jag behöver faktiskt jackan!). Imorgon är första skoldagen, jag trodde att jag skulle vara nervös vid det här laget men det är jag inte. Men det antar jag att jag kommer vara imorgon.. Skriver mer ikväll eller imorgon för just nu har jag ingen adapter till datorn så den kommer ladda ur. Just nu bloggar jag från min iphone och därav att det inte finns några styckeindelningar :( aja cya later

1

Jaha, sista dagen i Sverige på tre månader! Fast jag kommer ju blogga som vanligt, kanske att jag till och med kommer videoblogga, på engelska! Jag är så himla galen!

Var som sagt i stan idag och köpte lite saker, växlade pengar m.m. Träffade även Vickan en kortis och sen så fikade jag med Johanna. Jag fick världens finaste silverring av henne som tidig födelsedagspresent. Blev så himla glad. Kanske dags att börja meddela er att det inte är lång tid kvar innan jag fyller 18. 16 DAGAR KVAR (tack T-mannen som räknade åt mig)!!! Ni kan ju börja gratta mig i förskott. hehe


Sista gången jag går vid kvarnen när det är mörkt på tre månader. SKÖNT <3

Packaa

Okej, såhär mycket har jag packat (kolla bilden nedan hehe).. Folk övertaggar och bombar med privata meddelanden på fb. Så nu har jag över 6k olästa mail.. Det är iofs inte bara de som har bidragit till det men ändå. Kul.

Imorgon ska jag in till stan med mamma och fixa det sista. Växla pengar, fixa med banken och köpa lite småsaker. Ska även ta en fika med Johanna efter allt är klart. Sen antar jag att jag ska träffa Kajsa och Vickan lite snabbt och säga farväl. Kommer sakna sönder dem. Och mamma. Och pappa. Och Julia. Och Hanna. Och Sune. Och degusarna. Ååh kommer dö

gillart

Kom hem från jobbet för ett tag sen, ganska skön dag. Den har inte gått för snabbt och inte för långsamt. Lunchade med pappa på Max. Till min förvåning spelade de Norrköping med Laakso, I NYKÖPING. Då blev jag glad, kände att dagen var bra efter det.


Och bara för att jag har haft en dyng(!)seriös dag så blir det en dyngseriös bild på det!

Smart


Att säga att folk är smarta är ungefär som att säga att jag är dum..

Slit

Känner mig ganska duktig, har jobbat från 7.15 till 16 idag B) Och när jag kom hem åkte vi direkt in till Ingelsta, fick med mig silverschampoo och en par byxor hem. Måste köpa massa nya kläder till England B) Ska förhoppningsvis in till stan med mamma på fredag och shoppa loss. Eller jag hoppas på det i allafall, det är inte jag som betalar hah.. Ska jobba imorgon också sen äre slut :P

Jag har sjukt mycket jag måste göra innan jag åker. Packa, åka till mormor och morfar, äta middag med Kajsa och Vickan, träffa Johanna, shoppa, städa mitt rum, jobba och tusen saker till.


Trött och sliten, fin

Våga vara rädd

Börjar få lite smått panik. Jag måste börja packa inför England. När jag åkte till västkusten i somras tog jag med den väska som jag ska ta med mig till england. Och grejen är att jag fick knappt plats med allt jag skulle ha med mig då och den vägde ton. Jag skulle vara borta i en vecka. Nu ska jag vara borta i tre månader.. Vet inte hur det här ska sluta :( Fast jag har ju handbagage också, men ändå! :(

Måste få plats med alla kläder, skor, min dator, systemkamera, högtalare till Iphone osv. Åååååh panik. Jag får inte ens ta med Sune. Hur ska jag klara mig utan honom?

Hjälp

Har precis gjort de sämsta pannkakorna i mitt liv, so far. Jag som annars är grym på att göra pannkakor, det svider i mitt hjärta.. eller något sånt. Ska lyssna på Kent så blir livet lite bättre, kanske Markus Krunegård också. Vill kolla på Trueblood.. Eller så fortsätter jag att läsa om böckerna? Dilemma, ifall jag kollar på serien får man se Alexander Skarsgård meen böckerna är bättre. Nu blev livet svårt igen..

Fick precis veta att jag ska jobba imorgon. Nice. Jag gillar verkligen att jobba, det är iofs bara två dagar men ändå. Det känns bra :)

<3

Detta fält måste fyllas i

Tja bloggen! Har spenderat hela kvällen och halva natten med Kajsa och Vickan, framför tv:n. Har avverkat ett antal tv-program, bonde söker fru (Kajsas fel), världens sämsta pojkvän (.. ever!!), CSI miami, ny och vanliga. Gött. Såg ett lik, gillar inte lik. Flummigt inlägg, som jag då hehe. eller....? Har sekert stavat fel på nogra stellen. Vikan kan ju räta mig?

söt

Jag vet att jag inte har bloggat på ganska länge men just nu har jag faktiskt inte tid, inväntar för tillfället Vickan vi ska till Kajsa och dricka te och snacka skit. Bra va?

RSS 2.0