Hela världen är så underbar

Håller på att fixa mig inför nyår. Jag hoppas att det blir en riktigt bra kväll för jag är såå taggad.

hehe

Jag är blond! :OOO Sjukt juuu

Crazzzy

Hey! Kom hem för ett tag sen. Jag har somsagt varit med Johanna idag, vi gjorde allt jag skrev i förra inlägget dvs. solat, tränat, fixat naglarna och shoppat lite smått. Och vet ni vad? Imorgon är det nyår. What a suprise.

Glider

Okej, kanske är dags att lägga sig nu, för imorgon ska jag upp tidigt och åka in till stan och fixa lite saker. Typ fixa naglarna, sola, träna och gå ett tag på stan. Kommer ha min trogna vän Johanna med mig hela dagen. Awesome!
Kanske bloggar från min Iphone om jag har tid.. Så håll er uppdaterade!

Premiär!!

Jaha vad tycker ni om den nya designen? Jag gillar den, mer än förut iallafall. Nu kanske det blir lite roligare att blogga och roligare för er att läsa den. Ni kan ju faktiskt kommentera mer, men jag ska inte klaga. Jag är glad för att ni överhuvudtaget läser min blogg.

P.S LÄMNA GÄRNA ETT FOTSPÅR I MITT LILLA KRYPIN ^^

-

Håller på lite med designen så ni får stå ut med att jag inte bloggar på ett tag..

God (?) jul

Hey bloggen!! Har inte bloggat under julen eftersom att det var jul? Man har ju inget liv om man bloggar då, tur att jag inte gjorde det hehe. Jag ser att det är många som tycker att julen är överskattad och jag har kommit fram till att det är bara dom som inte får det dom vill ha i julklapp som inte gillar julen. Tråkigt för dem. Jag har fått jättefina julklappar och är väldigt nöjd. Jag har bland annat fått högtalare till nallen, en jättefin stickad tröja av farmor som hon har gjort och så vidare. Orkar inte skriva mer, bloggar nämligen från min iphone, blir ganska jobbigt efter ett tag. Kanske är för att jag är så orutinerad..

FU


SER NI?! Jag döör typ, jag som faktiskt har ganska raka och fina tänder. Varför kan det inte hända någon som redan har fula tänder? WHY?!??! :(

FT <3

Hej kära vänner, NU är det jullov. Som jag har längtat! Känns underbart. Ska sova hela dagen imorgon. Fast nej, det ska jag ju inte för att jag ska till tandläkaren. Jag hatar folktandvården av hela mitt hjärta. Dom har förstört min tand, den är alltså trasig. Av på mitten, de har lagat den en gång men imorse när jag åt frukost gick den sönder. Allt är deras fel och jag är riktigt pissed off. Jag fick inte ens pengar när jag la den halva tanden i ett glas. Tandfén kan ju också ta sig. Om man ska tappa en halv tand måste man ju få något för det?!

Efter skolan var det avslutning i kyrkan och sen efter så fikade jag med några i klassen och lite folk från NV2B. hehe. Har ju bytt design. Gillar inte förändringar men jag antar att jag vänjer mig.

Mobilblogg ;D

Tagga Matteprov imorgon då!! Sitter och pluggar derivata, teckenstudier och talföljder. Saknar matte B, så lätt kurs om man jämför med C. Men det är bara att bita ihop helt enkelt :( Längtar efter matte D som jag ska läsa i vår, på engelska. Uuh spännande..

Hela världen är så underbar, på bussen in till stan


Ska snart ta bussen till Johanna, sen ska vi vidare och fira Martina som fyllde år i torsdags. Kaanske bloggar på bussen...... kanske

Fredag :P

Trött tjej intar datastolen, fredag kväll 23.01. Så hiimla skönt med helg. Ska sova hur länge som helst imorgon! Fast nej, jag ska ju spela tennis imorgon klockan 10.00. Ganska kul faktiskt. Sista träningen innan jag drar till England. Är det möjligtvis någon av Englandsfolket som läser min blogg och vet hur många dagar det är kvar? Skulle gissa på 20 dagar kvar. Tagga rååååå.

Annars ska jag plugga matte och biologi hela helgen. Kul liv.

p.s mitt hår börjar bli ganska långt ska nog göra lite slingor imorgon hoppas att det blir fiiint xd

Livet är människans bästa tid?

Sitter i min feta morgonrock och har verkligen ingen lust alls att plugga. Just nu suger allt. Har gått till 16 och 16.30 hela veckan, och likaså imorgon. På fredag slutar jag dock 12.20 vilket känns riiktigt bra. Det känns inte lika bra att jag måste plugga hela helgen. Jag har 3 prov kvar innan jul. KÖTTA. Woho.

Jag tycker synd om mig själv med andra ord.

Inga problem

Tja bloggen! Sitter och försöker plugga inför fysikprovet imorgon. Ni får tycka att jag är konstig nu, men jag gillar fysikprov. Det är så himla mysigt, man sitter i aulan i 4 h och räknar lite. Äter kanske en godisbit, tänker lite, skriver lite, får snilleblixtar (ja, det händer faktiskt ibland).

Det var typ det jag hade att säga.. njut av bilden!

Tagen igår när jag och kajsa tog en sväng med moppen. Ser lite konstig ut, men det är sånt som man får bjussa på.

<3



Min önskelista:



Det här är vad jag önskar mig i julklapp. En iPad, kalender/filofax, iPhone 4-skal, en klocka (nej, ingen ful klocka från ur&penn) och pengar. Det sämsta är ju att jag vet att jag varken kommer få en iPad eller en klocka, så det kan man ju egentligen stryka direkt.

Annars är jag ganska nöjd med min önskelista. Jag har det mesta jag vill ha. Iphone, systemkamera, dator och allt sånt. Man borde ju vara nöjd kan man ju tycka.

Blev inspirerad av min kära kusin och härmade henne med inlägget. Men jag antar att det var okej. Eller...?

:P


Idag när jag tog kort på mina ögon (kul tjej, jag vet) så märkte jag hur blå dom är. Så himla coolt. Och vi bortser från att blixten har hjälpt till med mättnaden :(

Sune <3

Lyssna på den här låten medan ni läser.
Som ni kanske redan vet så jag ju en liten rumskompis. Sune, min lilla gerbil/ökenråtta. Han är världens bästa gerbil. Han är inte lika bortskämd som jag när det mat. Han äter det man ger honom och är alltid lika söt. Nu under december har han och jag delat på min chokladkalender varje morgon. Han får ena halvan och jag får resten! Han är också ett stort fan av kakor. Jag vet precis vad jag ska ge honom i julklapp, tre sorters kakor. Så han kan baka själv.

Ni måste erkänna att han är söt.

Sommar 011

Vem gillar vintern på riktigt? Jag tror inte att någon gör det egentligen. Vem gillar kyla och mörker? Inte jag iallafall. Sitter här och längtar till sommaren. Den kommer bli så sjukt bra. Jag har det på känn. Det kommer bli Bovall, roadtrips, förhoppningsvis Öland och massa mer. Ååh. Jag avslutar härmed detta inlägg med två fina bilder, på två fina personer i fina Bovallstrand.


Mobilblogg :p

Jag ångrar mig om det jag skrev i förra inlägget. Kent är bättre än krunegård, men i stundens hetta kände jag att mackan var the one and only liksom. Kunde inte sova så jag tänkte passa på att meddela er att jag hade ångrat mig :( Ser fram emot morgondagen som ska bestå av massa plugg och förhoppningsvis lite träning. Okej, nu har jag skrivit det som jag skulle.. Så då säger jag godnatt till er nu. OK?

<3



Just nu älskar jag Krunis mer än Kent. Jag vet, hur sjukt låter inte det?

Creep

Eftersom alla verkar sitta och skriva julkalendrar i sina bloggar så tänker jag inte göra det. Men däremot så ska jag faktiskt beskriva mig själv. Läs och njut kära vänner (och ovänner).

Sara Beier. Det är svårt att beskriva sig själv, men here I go. Jag är 17, snart 18 år. Bor i Krokek med min, lite haft konstiga, familj som består av min mamma, pappa och två systrar, Hanna och Julia. Jag skulle nog säga att jag inte är så impulsiv, gillar när saker är välplanerat och genomtänkt. Men jag överraskade mig själv i somras då jag bokade flygbiljetter till Spanien ungefär 2-3 dagar innan avfärd, det kallar jag impulsivt.

Jag går naturvetenskap på Ebersteinska gymnasiet, år 2. Har blivit uttagen för att studera i England i tre månader (åker troligtvis den 8e januari). Undrar varför de valde just mig? Måste bero på min awesome personlighet. Folk säger att jag är speciellt, men jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. Jag tar det nog som en bra komplimang.

Jag är ganska självsäker och om jag får kritik går det in genom ena örat och ut genom andra, iallafall när det gäller det yttre. Om jag däremot får kritik när jag gjort någonting fel, tar jag till mig kritiken och jobbar på det. På senare år har jag märkt att jag är ganska egoistiskt. Tänker på mig själv i första hand. Men jag tror att alla gör det, bara att de inte vågar erkänna det, för att tänka på sig själv och sitt bästa får man ju inte göra! Lilla ego, fy skäms.
Ett annat personlighetsdrag som jag har, är att jag har ganska starka åsikter om saker, och att jag står för vad jag tycker. Gillar att argumentera om saker och ting, och jag har inte fel. Oftast.

Och vad gör jag på min fritid? Om ni läser min blogg regelbundet så borde ni, på ett ungefär, veta vad jag hittar på. Jag träffar kompisar, gymmar, spelar tennis, fikar, shoppar (<3), och sånt som vanligt folk gör.

Jag är lyckligt lottad som har så bra folk omkring mig. Två personer som nästan ingår i min familj är Kajsa och Victoria. Bästa kompisarna fan! Haha. Vi har känt varandra sen lekis.

Jag älskar att resa. I år har jag hunnit med att åka till Spanien (spontanresan you know) och till Florida. Tänkte precis skriva att det var första gången jag var i Spanien, men kom på att jag har varit där innan på fotbollsläger. Så tokigt det kan bli xD Har ju varit i Florida tre gånger innan, men det hade jag faktiskt koll på. Har även hunnit att besöka Egypten, Italien, Tyskland, Danmark och Finland i mitt 17åriga liv.

Om jag ska sammanfatta mig själv (går det?) så skulle jag säga att jag är underbar.

Update: Har nu i efterhand kommit på massa mer saker som är sååå jag. Kanske fyller på lite senare.


Hang me in the christmas tree

Gissa vad som låg och väntade på mig när jag kom hem idag? En chokladkalender! Inte för att jag gillar cholkad så mycket men ändå, det var pappa som köpte den. Blev lite förvånad faktiskt.

Idag så hade vi bara två lektioner, matte och biologi, på förmiddagen och sen så var det teknikmässa som gällde. Man fick gå på olika föreläsningar och sen kolla på en film i visualiseringscentret. Jag är en riktig tekniknörd och blir sällan imponerad av teknik, men det var faktiskt rikitgt coolt.

Fett fin julkalender


RSS 2.0