Lika barn leka bra

Aha, måndag igen då. Har faktiskt inte alls mycket att göra i skolan den här veckan, ska bara läsa lite i The Kite Runner. Läs inte den boken, så sjukt dålig. Jag är bra på att ploga mig igenom böcker men den går så himla segt. Kul att veta.

I helgen har jag spenderat den mesta tiden med Kajsa och Vickan, det var längesen faktiskt. Vi tog en liten tripp till grannstaden Linköping. Berga centrum till och med. Och sen har jag haft House maraton. Freaking love House alltså, eller hur Kajsa? :) De nya avsnitten är verkligen bra, så om ni har tid över någon dag borde ni verkligen kolla på dem.

Fika med Vickan och Kajsa!!

Du förlorade ditt krig, du står ensam kvar

Idag har jag varit världens bästa dotter. Jag har skottat snö utan att någon har bett mig att göra det. Och sen har jag pluggat. Kortfattat och bra. Pusshej

Gör min grej

Okej, frågeställning: Vad har hänt i veckan?

Bra frågeställnig, Sara! Tack. Har inte hänt så mycket egentligen. Eller jo, om jag tänker efter så har de det. Det var möte om England i onsdags, gick på intervju och fikade med K och V i torsdags, jag tränade och hade tjejkväll hemma hos mig med Johanna i fredags, igår pluggade jag och sen åkte jag ner till Viken på ytterligare en tjejkväll, fast hemma hos Magda, sov där och åkte hem imorse och idag har jag pluggat. Shit vilken lång mening, men jag kan sammanfatta det som en helt okej vecka men en mycket bra helg.


Snö/frost/kallt/suger/:(

Hon skulle vilja glida som jag. Tänk att vara så hal?

Just nu sitter jag och pluggar och äter tidig kvällsmat :P

It´s the feeling you get when you´re travelling somewhere, leaving something behind, something that took too much compared to what it gave.

Det var ju typ en vecka sen jag kom hem från staterna men jag tänkte vara så snäll att lägga upp lite bilder så att ni kan få se vad ni har missat :) Kan bara säga att Florida är så sjukt mycket bättre än Sverige och att jag nu kommer ihåg varför jag älskade USA så mycket när jag var liten haha. Ni som kände mig när jag var liten kommer nog ihåg tjatet om usa från min sida..


Första hotellet vi bodde på som låg i Ft. Myers. Ganska mysigt med två rum och balkong.
Vi förflyttade oss till Marco Island.Bodde på ett sjukt stort hotell heheSom var ganska flott hehOch sen förflyttade vi oss ännu en gång men denna gång till ostkusten. Och vi bodde på ett jättefint hotell med utsikt över atlanten. 2 rum, 2 badrum, kök och balkong. Ganska nice faktiskt.Utsikten :PHade även utsikt över West Palm Beach som staden hette
Och stranden.

xD

P.s Mamma har bäddat rent min säng, är hon inte skön eller??

Jag säger som det är att allt är sådär, bara sådär, sådär som det är såhär års

Tja! Länge sen jag skrev, men jag är upptagen med annat. Skolan typ hehe. Har förövrigt lyssnat sönder Markus Krunegård de senaste dagarna, det kommer i perioder. Tänkte bara meddela att jag lever och att jag mår så bra som det går under omständighetera att man faktiskt bor i Sverige. Kallt äre. Och mörkt. Skönt. Nu ska jag fortsätta plugga, ha det bra!

Kör på en gammal bild som jag hade tänkt att lägga upp tidigare men så blev inte fallet.

GGreat

Gud vad jag inte vill åka här ifrån. Om bara mina fina vänner skulle vara här så skulle jag lätt stanna hela livet, typ. Allt är så fint, varmt, och ljust. Fast tv-kanalerna suger, men jag antar att jag kan stå ut med det.. Hotellet som vi bor på nu är riktigt nice faktiskt.

Just nu sitter jag på hotellrummet, efter en dag med sol och bad, och taggar Gossip Girl. Jag har väntat i 2 dagar!!

Aja, nu gnäller min syster om att hon vill ha datorn. Cyaa

Party in the USA

Hey guys! Sitter pa hotellet i ft. Myers och softar lite hehe. Det ar typ 30 grader och sol varje dag, forutom idag da det regnar och ar molningt. Det suger ju ganska mycket. De senaste dagarna har vi spenderat pa Sanibel och Captiva. Det ar sa sjukt fint har. Ni skulle se husen pa Captiva, helt otroliga. Pa lordag aker vi till Marco Island, det ska tydligen ocksa vara fint. Vi har bokat ett riktigt nice hotell precis vid havet. Och de sista dagarna ska vi vara i Miami.

Hoppas att ni har det bra i kalla Sverige. Jag langtar verkligen inte hem, ska stanna har hela livet. Herra!!

RSS 2.0