Om du var här..

Jag är sur för att jag inte hittar min photoshopskiva. Har letat jättelänge nu.
Jag har inte haft photoshop på flera månader nu, och jag känner att jag vill redigera lite bilder. Jag kan inte ens ändra kontrasten på bilderna i nuläget. Det är illa.
Så snälla gulliga skiva, kom fram. Jag behöver dig! :(

Påtal om annat så ska jag till Carros landställe med tjejerna i klassen på onsdag. Det blir nog riktigt mysigt. Ansiktsmask, hårinpackningar, bastu, godis, frukt, mat, skräckfilmer, bad. Perfekt.


Naeee va söt

En skymt av solen, doft av vår

Hej alla glada!(haha?) Idag är jag på bra humör, inte så konstigt eftersom att jag har lov nu. Det har varit en bra dag, och det är onsdag! Jag hatar egentligen onsdagar.
Gick i skolan (ja, vettiga personer gör det hehe :D). Och efter det blev det fika med Johanna och Carro. Mysigt.
Förutom att jag såg en viss person som stalkar mig. Sjukt läskig kille allstå. Sprang ifrån Espressohouse i panik. Visste inte vad jag skulle göra riktigt, han följde efter (tror jag..) och jag gömde mig på Cubus. Jag var räddad.

Fortsatte dagen med lite shopping. Köpte två tröjor. Ganska nöjd faktiskt. Åkte hem med 19.15-bussen, och ja resten kan ni tänka ut själva. Hände inte så mycket mer efter det. Förutom att jag tog lite fina bilder på mig själv hehe :P Här kommer en smygtitt på dem! :D:D



Haaahah, jag är den roligaste personen jag känner. Behövs ingen förklaring på bilden. Men jag kan ju bara säga muskler. HAH. Jag lyckas aldrig hålla mig seriös på bild :( Blek, ja kanske lite. Men hellre det än äckligt solariebrun. Hatar folk som solar solarium på vintern. Man ska vara blek då!

Fint hårsvall.
Kanske lägger in fler bilder senare om jag har lust, så håll er uppdaterade ;)

Om jag hade lite kärlek så var den till dig

Sitter här med nytvättat hår och tänker tillbaka på dagen (haha, gay). Det har varit en bra dag. Började med att biffa med Johanna och Martina på gymmet. Bestämde oss för att börja dansa balett. Haha, vet inte hur det ska gå till eftersom jag är hur ovig som helst. Men i höst kör vi tjejer.
Sen hade vi engelska, inget märkvärdigt. Lunch, och sen 30-40 min samhäll. Sen var skoldagenslut.

När jag kom hem insåg jag hur bra vädret var. Tog kontakt med Kajsa och vi bestämde oss för att gå ut och gå. Vi tog en sväng i Krokek och insåg hur fult det är egentligen. Gick in på konsum och köpte twister och kakor (det var inte min idé!!!!). Fortsatte våran vandring. Stötte på en stor vattenpöl på vägen hem. Det blev såklart ett problem eftersom vi gick på en stig(?), vi var tvugna att hoppa över ett dike och gå i snö. Dramtiskt, men vi överlevde.

När jag kom hem duschade jag, och blabla. Spännande va? Japp. Och snart är det House, kära vänner. Det får ni inte missa.

Och jag håller på att . Vill gråta. Kent spelar i Örebro om några minuter. Jag får ångest. Varför är inte jag där? Det är deras sista spelning på turnén.
Men i sommar ska jag se dem minst en gång. Annars dör jag på riktigt. Så ni som bryr er om mig får fan ta och se till att det sker! Fint.



P.S mitt hår luktar Bobby's shampoo.

Längtan skala 1:3

Kul med skola imorgon. Kul att jag börjar vid 8 och slutar vid 16. Kul att jag bara har jobbiga ämnen som matte, svenska, engelska, fysik och kemi. En toppendag helt enkelt. Fast jag har inget att göra den här veckan. Inga läxor (vad jag vet, hah) och inga prov. Vilket är bra. Går bara 3 dagar i skolan vilket också är bra. Och efter det har jag lov. Ännu bättre.

Har inte lust att göra någonting just nu. Är inte så taggad inför lovet, men inte för plugget heller. Och efter lovet börjar helvetet. Minst ett prov varje vecka + inlämningar.
Livet är ju bara för bra.


Det här kan vara ett tecken på någonting, har inte klurat ut vad.. Vänta, är jag bäst? Jo, så måste det vara.

Rödljus


Mitt vägg är ju bara för snygg. Tack vare Johanna och Tomas <3

Plektrum. Tack vare att jag är väldigt bra på att knuffas (och trampa på andras händer hihi) <3

Kent, 1/8-08 <3

Kent, 19/3-10. Har tyvärr inga bilder sen Kent konserten den 16/2-08 </3

Är faktiskt nöjd med mitt inlägg. Känns bra att jag har gjort någonting bra idag iallafall.

Ehe

Idag har det varit en bra dag. Hade tyska, och sen skrev jag fysikprov. Jag tror att det gick ganska bra faktiskt, även om jag inte hade pluggat (busig hihihi). Sen hade vi lunch. Svenskan var inställd så vi hade extra lång lunchrast :P:P
Sen skulle jag till tandläkaren, tog 3:an ned mot Vidablick. Gick av vid Sandbyhov, och fyfan. Ska aldrig någonsin bosätta mig där. Det luktade skit och liknade en sunkig förort. Var nära på att ta spårvagnen tillbaka till stan igen. Och såklart hittar man inte dit, utan får vandra omkring i ghettot. Mysigt.

Hittade tillslut, och gick på undersökning. Och vet ni vad? Jag har ett hål i en tand!!!!1 Fattar inte hur det har gått till helt seriöst. Jag är så nogrann med att borsta tänderna, borstar typ i 4 min med eltandborste och använder tandtråd :(
Och så fick jag veta att en visdomstand börjar växa ut på höger sida. Kanske är därför jag har haft så grymt ont i örat..?

Åkte hem. Bestämde mig för att föjla med mamma och Julia till Maxi. Köpte en tröja och en skjorta. Kul.
Åkte hem igen. Åt. Kollade på TV. Sitter här.


Vintervila

Den här veckan suger. Jag har inte mått bra alls, hostar ihjäl mig och min rygg är död. Har riktigt mycket att göra i skolan. Men jag har roliga klasskamrater så det är ju bra, de gör skolan lite bättre.

Har inte mycket alls att skriva, har inte gjort någonting under veckan förutom att plugga. Kul tjej.
Fast det är ju våffeldagen imorgon. Det ska firas, med våfflor? Och en sak jag stör mig på är att "våffla" inte finns med i ordboken på mobilen.
Dagens i-landsproblem. Check!

Och Kent är ju för underbara. Och spotify har ökat utbudet av Kents låtar. UNDERBART. Fan vad bra. Det gjorde min kväll så mycket bättre.
Så nu ska jag lägga mig med min Ipod och knarka Kent, som vanligt.

22:07

Hinner inte bloggaaah har mycket att göra i skolan. PUSS

Jo Victoria, det är coolt.

Hade visst en video som jag har glömt bort att lägga upp. Och jag vet att Victoria är väldigt sugen på att se den (om hon nu inte har kollat på den innan).
Så Vickan, den här är till dig!

Kent - På drift

vi är en revolt som aldrig kom


Du liknar döden, drömmens syster
samma nyckel kring din hals
en näpen nihilist med svarta naglar
du är din egen Jean Duval

 

Jag hör dig viska om väninnan
som vågat språnget över bron
i din version blir hon hjältinnan
som om det handlade om mod

 

Vi blöder för er nu
det går över, det går över, det går aldrig över…
vi behöver någonting nu
som bedövar, som gör att det går över

 

Något som flög in via TV:n
kan nuförtiden få mig ur balans
du slår min verklighet i bitar
och jag ser bara allt jag inte hann

 

Vi blöder för er nu
det går över, det går över, det går aldrig över…
vi behöver någonting nu
som bedövar, som gör att det går över

 

Vi blöder för er nu
det går över, det går över, det går aldrig över…
vi behöver någonting nu
det går över, det går över, det går aldrig över…
det går över, det går över, det går aldrig över…
det går över, det går över, det går aldrig över…
det går över, det går över…


Hela livet var ett disco

Jag är trött, även om jag har sovit tills nu.
Det blev en bra kväll igår. Men jag känner att jag skulle skippat idrotten eftersom jag nästan är sjuk. Efter skolan åkte jag hem, var hemma i 30 min sen åkte jag in till stan för att äta hos Tomas. Vid 19.00 började vi dra oss mot Skandia. Det var lite klent med folk i början, men sedan fylldes Skandia till fullsatt.
Förbandet var inte bra, och det var krångel med ljudanläggningen. Blev en heldel väntan, och jag hatar att vänta. Blev lite smått sur där ett tag.
När Markus klev på scenen blev alla helt galna. Men det kändes inte rätt, det var för galet. Kändes som att de inte riktigt brydde sig om musiken, som om de bara var där för att han är från Norrköping. Och det är ingen konsert man "röjjer" på. Överdrivet. Men det var bra. Markus är bra.

"Norrköping, sveriges andra stad, bra slogan, sjukt minnesvärd dag, tack"
- Markus Krunegård



SKITsur

Vet ni? Jag var jätteduktig och hade gjort en "videoblogg", och så funkar det inte att lägga upp den! Därför tänker jag lägga upp flera snygga bilder på mig istället. Och Johanna, videoklippet var till dig :(

Kolla mina ögonbryn, kan typ höja det ena. ASgrym_tjej_17_bast

Charmig kallar jag det

Mm, jag kan när jag försöker.

Den som dör får se

Tja! Det var ett tag sen jag skrev men jag har helt enkelt inte haft tid. Så är livet om man går NV.
Har haft sjukaste dagen idag. Eller den är egentligen inte så sjuk, men den är hur lång som helst. Börjar 8.30 med kemi, hade läxförhör. Sen hade vi fysik, skrev ett test på det vi har gjort. Lunch. Matte. Tyska. Och sen toppar man dagen med ännu mer matte. Slutade vid halv 6. Kom hem för ett tag sen. Sjuukt.

Imorgon är det torsdag, skönt med en "kort" dag i skolan. Slutar vid 15.00 tror jag. Ska nog ta 32an till skolan. Upptäckte idag att den inte går förbi Kolmårdens Station, det blir bra. Eller så blir det kungsgårdbussen. Haha kul för er att veta? Yes.

Sen är det den 19/3, fredag. Markus Krunegård spelar på Skandia. Ska till Tomas innan och äta och lite sånt. Trevligt, trevligt. Just det har svenskprov på fredag också. Påminn mig om det! Fast det är iof inget man kan plugga på? Elleh?


Shit, jag liknar bruden i The Ring

SER NI LIKHETEN?! Fast jag har ju inte sett filmen. Vet inte ens om det är hon, sökte bara på "tjejen i The Ring" haha :( Men om det är hon så måste jag säga att jag är något snyggare.. faktiskt.

Update: Jag har lärt mig att höja på ena ögonbrynet, har tränat hela veckan. Och jag har blivit sjukt biffig. Har fått VÄRSTA armmusklerna, så nu vet ni vem ni inte ska bråka med ;)

Du är också dum

Härligt med studiedag imorgon. Ska nog ta tag i pluggandet och städa på mitt rum. Känns inte som att jag har något mer att skriva eftersom att jag inte har gjort någonting idag. Kul.


Jag just nu hehe :P

Things she said

God afton kära vänner (och ovänner?). Idag är det lördag vilket innebär att det var fredag igår. Vi var på kulturhuset och kollade på några spelningar. Träffade Tomas, Emil och Wall bland annat, de var lite borta men det var kul. När Legenden spelade blev ett 20-tal personer galna och "röjjde" gärnet. Lite överdrivet om ni frågar mig.
Åkte hem ganska tidigt, var hemma vid 12 tror jag.

Och idag har jag spelat tennis som vanligt. Idag hade vi en annan tränare än vanligt. Uffe är tydligen och åker skidor någonstans. Annars har jag inte gjort så mycket, och ska inte göra någonting heller. Ikväll är mamma och pappa på fest och jag ska vara "barnvakt" åt Hanna och Julia. Vi ska se på melodifestivalen och äta. Haha, bra planering va?
Just nu sitter vi och kollar på "Vid Vintergatans slut" en sämre version av "Vintergatan". Fast Peo är med så det är lugnt.


Här har vi ännu en video från i onsdags. Ingenting - kent

<3


Fyfan vad man får rysningar vid 04:00, och det är sjukt att jag zoomade in precis när han gjorde grejen med hjärtat.

KENT <3

Ååh, internet funkar inte på min dator. R.I.P, vill slänga datorn i golvet. Men nej, det ska jag låta bli att göra.. för då går den sönder (eller?)

Igår var jag som sagt på Kent. Och fyfan vad bra det var. Sjukt

Hehe, köade några timmar. Sitter med en ballong som kökompisarna målade på. Fint :D Kul att jag inte kan hålla mig seriös. Ser ni min oskyldiga blick? Den funkar i alla lägen, lovar.

Ballonger var det, ja.

Efter många timmars köande stod vi längst fram (det var en framför mig) i mitten. Det var sjukt värt de där kalla timmarna av väntan.

Inga jättebra bilder, men orkade inte ta med mig kameran så mobilbilder får duga helt enkelt. Ser ni hur bra jag stod? Shit, jag dör nu lite i efterhand. Nu har jag ju inget kul att se fram emot, förutom Markus Krunegård och AC/DC men det är inte alls samma sak. Mitt liv är ju typ slut? :(

Bilden känns mysig, håller ni inte med? :( Det kommer mer bilder och kanske till och med videos under helgen eller något. Ännu mysigare.

Fråga någon som vet.

Hello my friends. Har engelska just nu och vi sitter i datasalen och skriver på ett arbete. Det går faktiskt ganska bra om jag ska vara ärlig. Fast jag översätter ju bara en text från svenska till engelska men ändå.
Hade precis betygssamtal, jag har g+/vg-. Jag har aldrig varit bra på engelska så jag borde vara ganska nöjd.
Jag har världens längsta matteprov imorgon. Eller egentligen är det inte så långt, inte när man sitter där iallafall. Knappt så att man hinner skriva klart det? Fast jag går alltid innan ändå.

Och ni kan ju inte missat att det är Kent imorgon! Håller på att dö, fast här är det ingen som bryr sig om Kent. Och de fattar inte hur stort det är. Men, men de lär väl sig det snart.. Hoppas jag. Det är bara Tomas och Johanna som är lite smarta och ska gå. Aja, måste fortsätta att skriva på vårat arbete nu. Skriver kanske mer ikväll om jag har tid.
Slutar vid 2, men sen ska jag på mattecoachmöte som börjar klockan halv 3. Vet inte riktigt när det slutar men jag antar att jag är hemma någongång vid 6-7. Sen ska jag fortsätta att plugga matte och förbereda inför morgondagen. Cya

I'm the new cancer, never looked better

Dagen har spenderats med Ms. Degu. Riktigt bra sällskap om jag får säga det själv. Tjatar inte, bra lyssnare och är förstående. En riktigt bra vän helt enkelt! Och så är hon snygg också. Gud vilket kap.
Hah, nej nu ska vi inte vara för oseriösa här.. Har bara städat mitt rum, och rensat ut massa gamla saker. Kändes som att det behövdes. Fast det är ju riktigt tråkigt, men men det är sånt som måste göras.
Jag antar att ni, som jag, kollade på Gossip Girl förut. Hade redan sett det avsnittet, men det är mycket mysigare att sitta framför tvn än framför datorn och kolla på det.
Har målat naglarna också. Inspererades av Kents nya skiva, så det blev rött (som ni kanske ser på bilden hehe).

Och nu taggar vi inför en ny skolvecka!

Visst är hon söt? :(

I wanna dance with no pants on?


Alltså herregud. Lyssna på texten, det måste vara den mest värdlösa låten ever?
Fattar inte meningen med den. Hatar att Ke$ha alltid försöker vara så kaxig, det låter ju bara patetiskt och som sagt texterna har absolut ingen mening alls och man tänker bara wtf?

Musik non stop

Förlåt, men jag kan verkligen inte sluta. Fast jag borde inte behöve be om ursäkt för att jag lägger in massa inlägg med Kent eftersom att det är min blogg. Jag skriver vad jag vill, och ni läser.

Har gjort en playlist med de bästa Kent-låtarna. Har säkert missat massa bra låtar, men det är iallafall en bra sammanfattning av de bästa. Klicka på bilden och njut av musiken.

3 dagar kvar!

Det känns som att det enda mina inlägg handlar om är Kent. Men just nu är de mitt liv. Det går inte att beskriva hur bra de är. Bara Kajsa och Victoria som förstår, för de känner alltid samma sak. Det finns inga ord.
10/3-10, alla som inte går kommer missa något, och ni kommer att ångra er.

Aja, idag(ens) har jag tvingat med mamma och pappa till Ikea, tyckte att jag behövde lite nya saker. Köpte en byrå, överkast till sängen och lite annat.
Sen träffade jag födelsedagsbarnet Kajsa, och Victoria. Vi åkte in till stan och fikade och åt. Riktigt mysigt faktiskt. Förutom att jag inte mådde så värst bra. Har haft ont i mitt öra i några veckor, och det blir inte bättre? Ringde till vårdcentralen för några veckor sen och sa att jag hade ont i örat. Vårdcentralstanten var riktigt dryg och brydde sig inte, och det gjorde mig riktigt sur så jag vill inte ringa dit igen. Lovar att tanten är ensamstående och inte kan få något bättre jobb. Det är säkert därför hon var dryg, men det är ju inte mitt fel att hon antagligen inte skötte skolan.. Det är ju sånt som blir konsekvenserna ;)

Tycker faktiskt att det är bra att man antagligen inte kommer kunna att läsa upp sina betyg på Komvux om några år. Då kommer man att rensa ut alla som är dåliga, och ge dem bättre en större chans att lyckas. Tycker att det låter rimligt. Om man är dålig får man skylla sig själv. Punkt slut.


Sälj dig dyrt

Jag är trött. Har inte orkat med min mobil och dator idag. De har alltså bara legat utan att jag ens har orkat kolla på dem. Men jag kände bara nej. Ett stort nej.
Idag fyller Kajsa 17 jävla år, så nu är hon lika gammal som jag. Tiden går fort. För fort. Fast det är bra för att på onsdag smäller det! Både matteprov och kent på samma dag. Matteprovet är såklart inget jag längtar till..

Idag är det ingen tennis för att det skulle vara hundutställning i tennishallen. Ganska surt, jag vill ju spela. Victoria och jag börjar faktiskt bli ganska bra ändå. Bättre än vad jag trodde att vi skulle bli.
Påtal om bra så fick jag MVG på mitt idrottsprov. Är nöjd eftersom jag inte pluggade alls mycket. Ännu ett bevis på att jag är smart.

Och ny design har jag också. Den kommer nog inte vara kvar så länge, är inte riktigt nöjd med den. Måste finslipas lite, den är bara gjord i Paint haha :( Har inte photoshop på den här datorn, vilket suger. Och jag kan inte lägga upp bilder på bloggen, vilket suger ännu mer..

Hehe xD



Jag tycker att amerikanare är ganska smarta ändå..

nghgfds

Idag är en speciell dag för att det bara är EN VECKA kvar till KENT! Shit, tiden går så fort. Det var ju nyss söndag och nu är det redan onsdag.
Och jag överlevde dagen, jag hatar verkligen onsdagar. Vi har bara massa jobbiga ämnen, idag hade vi först kemiprov, fysik, matte och tyska. Slutade vid 15.30 och sen drog vi ned till Campus för att plugga matte. Gick därifrån vid kvart över 6 och var hemma strax före halv åtta. Jag har alltså varit i skolan/pluggat i nästan 11 timmar. Det är helt sjukt.

Idag var det massa från olika högskolor som kom och informerade om de olika programmen. Det var ju inte för oss ettor men vi kollade ändå. Busigt hihi. Har ju inte vetat alls vad jag vill göra efter gymnasiet, men idag såg jag en bild på en helikopter och fick värsta känslan av att det här vill jag hålla på med. Helikopter pilot alltså. Fatta vad coolt?
Vågar inte flyga flygplan eftersom det är läskigt att landa, men helikoptrar kan ju inte vara så svåra att landa?

Allting har förändrats, men jag känner samma sak

Jag är sur på blogg.se, det funkar inte att ladda upp bilder?
Därför har jag bloggstrejkat under helgen.
Spelade bowling med familjen (haha) i lördags, självklart var jag grym på det. Vad annars liksom? Vann nästan över pappa, då är man bra. Och i söndags pluggade jag hela dagen. Sjukt tråkigt.
Och idag har jag också pluggat, hat åt prov och allt som hör till. Har målat naglarna också, det var verkligen behövligt.
Har inte kännt någon ångest alls över att skolan har börjat. Och jag har inte kännt någon ångest över att jag inte har gjort något under lovet. Är utvilad och nöjd.

RSS 2.0